Vyhlásenie Petra Porošenka za "personu non grata".


Hosť

/ #2

2015-02-17 18:55

Medzinárodné právo ( suverenita štátov, ľudské práva atd.atd.atd ) je pre USA niečo ako toaletný papier. Jeden príklad za desiatky iných: Keď USA bez súhlasu OSN v rozpore so zásadami NATO prepadli suverénny štát Juhosláviu/Srbsko, bombardovali, vraždili a vytvorili z územia Srbska štát Kosovo na ktorého čele sú DOPOSIAĽ drogoví díleri a zločinci je o OK... ( samozrejme žiadne referendum neprebehlo - "nahradilo" ho bombardovanie a vyštvávanie pôvodného obyvateľstva ). Keď vyše 90% obyvateľov Krymu (t.j. aj ukrajincov a tatárov ) sa chce späťnávratiť k Rusku ) v REFERENDE vyjadrí svoju vôľu, tak je to "zločin"...
Kyjevská Rus je pravlasť Rusov a akí majú byť odporcovia sionofašizmu Kyjeva keď nie "proruskí" ?? Majú byť proamerickí, či promongolskí ??!
A čo zásah a financovanie sionistu Sórosa (oficiálne 5 mld. USD), prehlásenie Kissingera( to čo sa deje na Ukrajine, je predpríprava toho, čo chceme urobiť Rusku ).
Mimochodom a ADMINISTRATÍVNE rozhodnutie o spojení NDR a NSR je OK ??? - že tam bola vôľa ľudí ? Kto povedal že na Kryme nebola vôľa ľudí ?A aj tak prebehlo referendum !!
Predstavte si, že by Rusko ( kvalitatívne iný režim a štát ako ZSSR. Keď nie tak potom aj SRN je fašistický štát, Francia a VB sú potom len koloniálne imperiálne štáty ) postupovalo tak ako USA a napádalo iné štáty...
Či len USA sú ohrozované ( samozrejme mimo svojho kontinentu ! :-)))) ) ?? A čo štáty ktoré boli USA napadnuté, tie ohrozené nie sú ?? Tam nežijú ľudské bytosti?
USA je súčasný príklad skapinania tejto veľmoci tak ako to bolo o.i. v Ríme ( tiež na vrchole moci a bohatstva s degeneráciou etiky a ľudskosti, ktorá nie je totožná s materiálnym bohatstvom ) a pod.