Vyhlásenie Petra Porošenka za "personu non grata".

Vyhlásenie Petra Porošenka za "personu non grata". / Oznamy / Výzva / Komentáre


Hosť

#1

2015-02-17 18:33

škoda že jako moravák to nemůžu podepsat, ale jinak už by to bylo, ale držím Vám palce

Hosť

#2

2015-02-17 18:55

Medzinárodné právo ( suverenita štátov, ľudské práva atd.atd.atd ) je pre USA niečo ako toaletný papier. Jeden príklad za desiatky iných: Keď USA bez súhlasu OSN v rozpore so zásadami NATO prepadli suverénny štát Juhosláviu/Srbsko, bombardovali, vraždili a vytvorili z územia Srbska štát Kosovo na ktorého čele sú DOPOSIAĽ drogoví díleri a zločinci je o OK... ( samozrejme žiadne referendum neprebehlo - "nahradilo" ho bombardovanie a vyštvávanie pôvodného obyvateľstva ). Keď vyše 90% obyvateľov Krymu (t.j. aj ukrajincov a tatárov ) sa chce späťnávratiť k Rusku ) v REFERENDE vyjadrí svoju vôľu, tak je to "zločin"...
Kyjevská Rus je pravlasť Rusov a akí majú byť odporcovia sionofašizmu Kyjeva keď nie "proruskí" ?? Majú byť proamerickí, či promongolskí ??!
A čo zásah a financovanie sionistu Sórosa (oficiálne 5 mld. USD), prehlásenie Kissingera( to čo sa deje na Ukrajine, je predpríprava toho, čo chceme urobiť Rusku ).
Mimochodom a ADMINISTRATÍVNE rozhodnutie o spojení NDR a NSR je OK ??? - že tam bola vôľa ľudí ? Kto povedal že na Kryme nebola vôľa ľudí ?A aj tak prebehlo referendum !!
Predstavte si, že by Rusko ( kvalitatívne iný režim a štát ako ZSSR. Keď nie tak potom aj SRN je fašistický štát, Francia a VB sú potom len koloniálne imperiálne štáty ) postupovalo tak ako USA a napádalo iné štáty...
Či len USA sú ohrozované ( samozrejme mimo svojho kontinentu ! :-)))) ) ?? A čo štáty ktoré boli USA napadnuté, tie ohrozené nie sú ?? Tam nežijú ľudské bytosti?
USA je súčasný príklad skapinania tejto veľmoci tak ako to bolo o.i. v Ríme ( tiež na vrchole moci a bohatstva s degeneráciou etiky a ľudskosti, ktorá nie je totožná s materiálnym bohatstvom ) a pod.

Hosť

#3

2015-02-17 20:41

Napísať komentármi som sa rozhodol pokračovať v rodinnej tradicii a viest partizánske akcie proti hociktorému nepriateľovi ...

Hosť

#4

2015-02-18 10:31

Jednoznačne som za vystúpenie z fašistického paktu NATO. Všade kam vstúpila ich noha, zanechali spúšť a smrť. Sme predsa SLOVANIA a preto by sme mali držať spolu a nie viesť proti sebe nezmyselné vojny, ktoré vyhovujú PARAZITOM tohto sveta.
tom

#5 kto je terorista

2015-02-18 11:42

NATO je od začiatku až do konca zlčinecká organizácia.Bohužial s podporou našich politikov sme súčasťou aj my.Týchto politikov si pred volbami dobre zapametajte.Sú strčení v roznych stranách.Už to je signál nevoliť. Ak si prečítate napr priznanie ekonomického vraha, tak sa vám otvoria oči ako USA si podmaňujú štáty o ktoré majú záujem. Teraz to robia tak isto pod rúžkom NATO. Kto tvrdí, že NATO nie je USA veľmi sa mýli. Predovšetkým sú tam vojská USA. Zoberme si základne po Európe.Tam sú len američani.O Ázii ani nehovorím. Názov NATO je len mimikri svinstiev, ktoré USA po svete robia, na pokyn obrovských zbrojných a nielen zbrojných korporácií.A už vobec nie je pravda, že je to obranné zoskupenie demokracie. Je to obyčajné agresívne zoskupenie pod kuratelou USA. Momentálne USA nutne potrebujú vojnu a nie malú, tých majú rozohraných dosť. Potrebujú velkú. Stroskotali na Iráne, Sirii, a v podstate aj na Ukraine. Ale práve ukraina mala byť zámienka pre začatie vojny medzi Ruskom a Európov. Nič ešte nie je zažehnané.Vedenia štátov EU sú riadené z velvislanectiev USA tj.CIA. Ale nemože to byť také okaté, tak sa to robí po krokoch. Pán Kiska študoval v USA. On je ten,ktorý bude možný pád vlády ak nepojde podľa not USA riadiť. To sú ľudia ktorí sú z dlhodobého hladiska pripravovaní. To tiéž povedal jeden vyslúžilý špion, ktorý v štátoch žije. Ľudia typu Kiska sa oťukajú, potom kontaktujú, pripravujú. Tento procez može trvať aj 10,15 rokov. Ak je vhodná chvíľa, nasadia týchto na akciu. Samozrejme s nasadením masmedií a pod. Takže je jasné že základne NATO tu budú, akože v malom. Ale roztrúsené po celom území, napr. 50žoldnierov 100 a tak ďalej. A zrazu keď to spočítame, tak ich tu budeme mať vyše ako v 70 rokoch Rusov. Viem, že vystúpenie z NATO pre nás nerieši našu situáciu, ale treba sa ozvať a možno za nami pojde polovica Európy. A potom sa niekto bude musieť zobudiť, že to takto ďalej nejde. Je pravda, že aj v Líbii v Tripolise protestovalo 1200000 ľudí proti agresii a za Kaddafiho. Aj tak im to nebolo nič platné. Agresor s teroristami ich napadol. Tak by sa dalo pokračovať o agresivite USA a NATO hodiny a hodiny. Preto si myslím, že stojí to za to prihlásiť sa o vystúpenie z NATO, prostredníctvom petície. Aby aspoň videli, že občania nechcú vojnu a ani nechcú byť vtiahnutí do vojny za nikoho.


Hosť

#6

2015-02-18 19:48

Podobnú iniciatívu má aj pán Čarnogurský. Nechcete spojiť získané hlasy?
Neurobíte aj internetovú verziu podpisovania?

Hosť

#7

2015-02-18 20:35

Ženy z môjho okolia sa zhovárame a máme všetky rovnaký názor nechceme vojnu alebo vtiahnutie našej krajiny do vojny akokoľvek formou napr.vojenské cvičenia, či základne. Vo vojne najviac trpia nevinní a práve ženy a deti. Chceme pokoj, mier, harmóniu, aby sa slovanské národy dohodli. Tí, čo chcú bojovať, nech idú preč, konfliktov je na svete dosť. Chceme žiť v mieri a neželáme si nič iba zachovanie mieru.
Miror

#8 Re:

2015-02-19 17:57

#6: -  

 Nie som iniciátorom tejto petície - snažím sa ju len čo najviac spropagovať a získať čo najviac podpisov. Ak je pán Čarnogurský tiež iniciátorom petície na vyhlásenie referenda o vystúpení z NATO, tak ho málo spropagoval. V každom prípade, ak nie jev jeho petícii úplne identická otázka,  spojiť sa to nedá. Skôr treba uvažovať o tom aby ten kto má menej podpisov ihneď s petíciou  prestal, lebo budú obe petície odsúdené na núspech. Internetová verzia  petície  (elektronická petícia ), keď je už rozbehnutá papierová petícia, by bola kontraproduktívna a zbytočne by signatárov plietla. Elektronická petícia má zmysel len ak nie je spustená papietová a má len morálny rozmer - na jej zaáklade nie je možné vyísať referendum.