Petícia za vypísanie referenda o neutralite Slovenska


Hosť

/ #66 Re: pomôže len zaručená kolektívna bezpečnosť európskych štátov!

2014-09-09 18:10

#65: - pomôže len zaručená kolektívna bezpečnosť európskych štátov! 

 Čiže podľa Vás, ak by sme vystúpili z NATO, by nás tie svine vojensky napadli? Nemyslím, že by kvôli vystúpeniu z NATO, či za neutralitu nebola väčšina Slovákov. Preto žiadny rozkol v spoločnosti nenastane. A určitý rozkol je tu aj teraz. Rozkol medzi politikou štátu, ktorá nerešpektuje vôľu občanov. A MIER od NATO sa nedá požadovať, lebo je to nedemokratická, zločinecká a agresívna organizácia! Každý, kto otvorí oči vidí, že NATO sa snaží vyprovokovať vojnu s Ruskom. Bola dohoda Ruska s NATO, že nebudú zakladať základne východne od Berlína, čo NATO pokojne porušilo. A je tu NATO, ktoré sa rozťahuje smerom k Rusku. Rusko sa na západ nerozťahuje.

A to, že v histórii napadli aj neutrálne krajiny neznamená, že nemáme byť neutrálny. Výdavky na armádu nám svojbytnosť nezabezpečia. A lepšie je byť neutrálny a peniaze vyhadzované na armádu môžeme aj lepšie využiť.

Preto som za neutralitu! Nikto dopredu nič nemôže nikomu zaručiť! Len isté je, že byť v NATO nás bude stáť veľa peňazí a možno aj životov.