►►► PETÍCIA ZA ZÁCHRANU SLOVENSKEJ PÔDY ◄◄◄


Hosť

/ #907

2014-07-17 07:21

Všetci voliči by si mali jasne a s plnou zodpovednosťou uvedomiť, že politici sú tvorcami kvality ich životov a sú obrazom ich duše a vedomostí, za predpokladu, že "nevolia" pod hlavňami samopalov. Ak volia pod hlavňami samopalov, mandát je neplatný a ide o neskrývaný fašizmus najhrubšieho zrna.
Volič má neodňateľné právo, zodpovednost a povinnosť mandát kedykoľvek odňať, keď zistí, že bol mandát zneužitý, spreneverený alebo nerešpektovaný.
Ja som mandát nikomu neodovzdal už 25 rokov - a dobre som urobil, lebo nebolo komu a žiaľ dlho ešte nebude komu.
Tí, ktorí volia "menšie zlo", by si mali uvedomiť, že rozdiel medzi malým a veľkým zlom je v tom, že veľké zlo dostalo mandát a tento mu nebol včas odňatý.
Voliť alebo nevoliť je naše rovnocenné právo. Ak volič uvážlivo nevolí, je to jediný spôsob, ktorým regulérne, pokojne a jasne dáva na javo, že nenachádza kandidáta, ktorému by dal svoj mandát. Je to absolútne regulérne a je logickou povinnosťou to vo vyhodnotení volieb plne rešpektovať tak ako "áno" či "nie".
Nech si EÚ predáva a kupuje čo chce okrem ľudí, práva, štátnosti a štátov, meny, pôdy, nehnuteľností, nerastného bohatstva a identity a kultúry národov a jednotlivcov. Za súčasný stav by mali byť zodpovední politici súdení a to jednak tí, ktorí toto spôsobili svojimi podpismi, ale rovnako aj tí, ktorí do dnešného dňa takúto zmluvu nezmenili alebo nevypovedali. Je to jasný útok na podstatu našej štátnosti a na našu existenciu, slobodu, svojbytnosť, kultúru, ktoré sú bez vlastnej pôdy nemožné. Pôda srdce sú najväčšie bohatstvá.