Vyhlásenie k aktuálnej situácii v ECAV na Slovensku

Realista

/ #37

2014-06-28 07:14

V kauze Šefranko lietajú tisíce až milióny a každý súdny človek sa musí diviť ako je možné, že sa cifry tak menia. Nuž jednoducho. Na základe znaleckého posudku bola uskutočnená výmena nehnuteľností. Potom začal pohon na brata Šefranka napriek tomu, že nikto sa neobohatil a zbor účelne využil svoj majetok, ktorý slúži potrebám CZ Dúbravka. Napred v kuloároch a potom aj verejne začali Šefrankovi odporcovia operovať záhadnými sumami. Dr. Drobná narábala sumou 90.000 €. Ján Holčík sumou 340.000 €. Brat Jaroslav Matys v otvorenom liste bratovi Cinovi sa dostal až k sume 600.000 €, o ktoré vraj bol zbor poškodený. Ku najbizarnejšej sume sa dopracovalo generálne predsedníctvo vo svojej reakcii na Vyhlásenie ... a to k sume 822.000 €, čo je viac ako 24 mil. Sk. KTO SA TU SEKOL o desiatky, až stovky tisícov eur?
Bratia a sestry, tieto sumy sú vymyslené a najnovší, vraj znalecký odhad, ktorý si niekto účelovo objednal, upozorňujem, že ODHAD, nie posudok, urobil pán, ktorý posudzované priestory VÔBEC NEVIDEL.
Cirkevný zbor má znalecké posudky, aj kontrolné znalecké posudky, od znalcov, ktorí nehnuteľnosti videli a ktoré sa prakticky zhodujú vo výške odhadnutých cien.