Proti reklame "nedele svätíme nákupmi"


Hosť

/ #247 Bojujte Zvolenčania, Boh je na Vašej strane

2014-03-19 22:14

Chcem Vás aspoň touto cestou informovať, že som v piatok

emailom aj telefonicky informoval Vdp. biskupa ECAV Krivdu a Mons. P Rusnáka o tejto reklame vyzývajúcej na znesväcovanie nedele. Čo je otvorená výzva na modloslužbu a vyzval som ich aby zvážili vydanie spoločného vyhlásenia. Do dnešného dňa som zatiaľ na ich stránke, ani v médiách nič nenašiel. Prosím modlite sa za nich, aby ich Duch Svätý dal silu a odvahu zareagovať.
Dnes v Aule CMBF v Bratislave som informoval všetkých prítomných o tejto znesväcujúcej reklame a spýtal som sa pána arcibiskupa Mons. S. Zvolenkého a predsedu KBS či nebolo dobré, ak by sa naši biskupi k tomuto znesväcovaniu vyjadrili. Tiež som uviedol, že Slovenský národ bude žiť v chudobe a nebude mať veľkä váčšina naších občanov ani právo vlastniť súkromný majetok dovtedy, dopokial neprestaneme znesväcovať nedeľu. Predseda KBS na túto jedinú otázku z pléna neodpovedal.
ďakujem Všemohúcemu Bohu za odvahu vášho pána dekana a všetkých kňazov z farnosí vo Zvolene. Verím, že sa ich odvahou nechajú inšpirovať aj naši páni biskupi, tak, ako je to aj v Nemecku a Rakúsku.

Boh žehnaj Zvolenčanov a milované Slovensko.

Anton Čulen, predseda AZN


komu: biskup, biskupzd, eparchia, predseda.kbs
Dobrý deň,

Vdp. biskup Krivda,

na základe nášho telefonátu Vám preposielam informácie o reklamnej kampani Europa SC Zvolen- Nedele svätíme nákupmi. Chcem Vás ešte raz poprosiť, či by nebolo dobré, ak by jednotlivé cirkvi, či už spoločne, alebo osobytne k tomu zaujali svoje stanovisko.

Tu je prípadne kontakt na Mons. Petra Rusnáka (sekretára Vdp. P. Sabola 0904 738 368), ktorý má za KBS na strarosti otázku svätenia nedele. Najlepšie by bolo, ak by ECAV a KBS vydala nejaké spoločné vyhlásenie.

Boh Vás žehnaj,

A. Čulen, predseda Aliancie za nedeľu- Slovensko, o.z.
0902 711 487

PS: Podporte aj našu petíciu za prijatie zákona na ochranu nedele v NRSR, ktorú už podpísalo takmer 70 000 občanov SR aj bez podpori KBS.
http://www.azn.nawebe.net/view.php?nazevclanku=peticia-za-prijatie-zakona-na-ochranu-nedele-v-nr-sr&cisloclanku=2013070005