►►► PETÍCIA ZA ZÁCHRANU SLOVENSKEJ PÔDY ◄◄◄

Peter

/ #305 k #252#

2014-03-17 19:57

Máš takmer úplnu pravdu. Bohužiaľ. Patrím taktiež ku generácii rodičov a aj ja keď som bol mladý, som takto isto vytýkal mnohé čo mali, mohli a neurobili svojim rodičom - ich generácii. Napriek tomu, ani ja som nebol schopný urobiť nič, ani naša generácia, i keď na rozdiel od tej dnešnej (česť výnimkám) ešte čítala, myslela a cítila.
Ak si presvedčený, že máš potenciál - Vaša generácia, urobte niečo veľké Vy - buďte lepší ako sme dokázali byť my. Naša "stará a nemožná generácia" Vám bude fandiď a držať palce,určite Vás všemožne podporí. Sú to fakty a je to naozaj úprimné, ale smutné.
Ešte všetkým zopár slov, ktoré sa možno nie každému budú páčiť, ale sú bohužiaľ reálne. Týmto spôsobom realizované "petície" sú len výmenou názorov viac, či menej naštvaných ľudí. Nič viac. Ani petície v zákonnej forme neznamenajú pre "našich pánov" nič a pravdepodobne sa nimi vôbec nebudú zaoberať. A už vôbec nie s takými, ktoré nie sú v súlade s ich predstavami. Čo sa týka p. Mezenskej, ťažko povedať, či je naozaj autorkou ona. Ak áno, tak tým nesledovala nič iné, ako svoje zviditeľnenie pred voľbami. Je to úbohé. A nepomohlo ani toto. Bez urážky, ale keď som videl vystupovanie, reakcie a vôbec úroveň dotyčnej pani, ani sa nedivím.