Petícia proti zavedeniu daňových licencií, tzv. „dane zo straty“

IBM

/ #211 Kapitalizmus na slovenský spôsob - firmy trvale v strate.

2014-01-13 12:50

Som nadpriemerne platený spokojný zamestnanec VŠ technického oboru zahraničnej spoločnosti na Slovensku a musím sa jedine smiať nad plačom, ktorí tu prezentujú páni chudobní podnikatelia, ktorí pravdepodobne žijú len o vode a chlebe. Veď robiť zo seba chudáka je taký slovenský folklór. Inak je veľkou pravdou, že zo sluhu je najhorší pán, čo platí hlavne na Slovensku, kde každý buran robí zo seba pána podnikateľa. Keď som si hľadal zamestnanie u slovenských firiem, každý ušmudlaný slovenský podnikateľ si myslel, že mu budem robiť za minimálnu mzdu 24 hodín denne, prípadne mi ešte bude dávať 30 - 50% na ruku a bude na mňa pozerať ako na psa, ktorého živí. Honosné domy, drahé autá, dovolenky a pán podnikateľ tvrdí, že je chudobný ako kostolná myš lebo žije zo 400€ a nemá na dane. Samá zlodejina a podvody.
Keď sa tu mnohí oháňate silnými slovami, že pôjdete podnikať do Rakúska, prípadne Nemecka, tak pri spôsobe podnikania aký prezentujete tu, skončíte v uvedených krajinách po niekoľkých mesiacoch vo väzení, lebo tam majú takýchto vychcánkov už prečítaných. Využívajte radšej slovenský bordel, kde môže mať 60% firiem trvalú stratu a ešte sa verejná mienka uberá cestou, že je to vlastne v poriadku. Veď ľuďom stačí povedať, že kradnú len politici a 99% celého národa sú anjeli. Ak sa uvedie, že daňové úniky predstavujú 2 miliardy €, tak to asi spôsobili bezdomovci. U Slovákov je postoj k podvodom a zlodejine v rovine - som proti, lebo nemôžem kradnúť aj ja. Ak sa však vyskytne príležitosť obohatiť sa, prípadne na korupciu okamžite sa zabúda na zásady a hrabe všetkými desiatimi.
Hlavne prosím Vás páni podnikatelia, vo svojom vlastnom záujme nevyzývajte na revolúciu, lebo prvými obeťami tejto revolúcie by ste boli Vy. Čo myslíte, ak sa pohnú masy nespokojných ľudí ktorých platíte ako žobrákov, kam bude smerovať ich hnev? No hlavne budú vidieť zlého pána podnikateľa, ktorý si žije nad pomery, zatiaľ čo oni hladujú.