Petícia za zachovanie vysielania Rádia VIVA


Hosť

/ #72

2013-12-13 10:22

Pri čítaní tohto listu si jasne uvedomujem, že som na Slovensku, kde už zrejme ani Najvyšší súd nemá slovo, stačí známosť, či peňaženka? Pravda, spravodlivosť,je u nás pojem, ktorý vyvoláva úsmev.
Vo svojom okolí počúvam neuveriteľne veľa ľudí nespokojných s týmto režimom, s vládou, ktorá nedokáže alebo ani nemá záujem ochrániť slušného podnikateľa,ani bežného občana,ani naše najobľúbenejšie rádio VIVA , možno i preto, že sa snažíte informovať verejnosť očami ľudí, ktorí v tomto štáte žijú, pracujú , a možno i živoria bez práce,jednoducho ľudí, o ktorých si zrejme naši činitelia vravia, že psí hlas do neba nedôjde. My všetci, ktorí tu žijeme, máme však slobodnú vôľu, je na nás,či donekonečna budeme lacnou pracovnou silou, či zostaneme v rukách manipulátorov s našimi životmi i osudom.
Najsmutnejšie na tom všetkom je, že TV Markíza ako i ostatné síce neustále hustia do hláv občanov, ako Ukrajina demonštruje, je mi ich ľúto, lebo až zistia, že aj EÚ je len zásterka na iný spôsob okrádania národov, bude neskoro, no informovať o dianí na Slovensku je problém.
Demonštrácie, ktoré sú v Bratislave za lepší život na Slovensku zosmiešňujú, nepravdivo informujú,
prečo sa nepohoršujú na zásahu polície ? Toto je DEMOKRACIA ? Zrejme na európsko-slovenský spôsob.
Ak sa stanete pätolizačmi ľudí, ktorí zbedačujú tento národ, prežijete, no nezabúdajte, že potom Vás už nebudem počúvať.
Želám si, aby Ste tento nechutný boj vyhrali, lebo Vaše víťazstvo bude pre nás najväčšou radosťou.
Vachanová