Otvorený list na ODVOLANIE Oľgy Pietruchovej

Zuzana

/ #538 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-10-31 09:50

#530: RVM - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Každý máme svoj názor a ani nie je mojim cieľom Vás presviedčať.  Ja som povedala snažte sa pochopiť, Vy hovoríte, že si musím uvedomiť. Ja sa prikláňam na stranu petície, nie pre jej autorov, nie som kresťanofób, ale preto, že pre už vyššie a niekoľkokrát opakované dôvody je pre mňa p. Pietruchová nedôveryhodný človek. A mám v demokracii rovnako  platný hlas ako Vy. Magnificat je okrajová skupina spektra, tak ako na druhej strane Gausovej krivky je ultraliberálna strana zelených s p.Mesíkom a p. Pietruchovou. Ja som niekde v strede a preto, ak pociťujem tlak z niektorej strany (učebnica je tlak od ultraliberálov), tak neostávam ticho.

Mňa za tie roky v podnikaní život naučil, ak niekto urobí niečo, čo nie je "kóšer", neplatí faktúry, nedodrží zmluvy...musím si naň dať pozor a už nikdy mu nedôverujem. Verte trvalo to roky, keby sa nezmenil môj pohľad a dôverčivosť k ľuďom, tak už dávno skrachujem.

Vaše obavy o sekularitu štátu nezdieľam. Myslým, že jeho charakter nie je ako - tak sekulárny, ale sekulárny. A prosím, nezčnime sa baviť o daniach. Lebo my s manželom platíme také dane, že môžeme pokojne živiť niekoľko osád.

Pozrite, ako iste sám cítite, táto naša diskusia sa dostala ku koncu. Ja som vám svoje argumenty napísala, Vy mne tiež. Našťastie tu nie sme na to, aby sme museli uzavrieť nejaký kompromis.

Je krásny deň, čo tak zobrať deti do prírody a užívať si dni, kým nás ešte potrebujú.

S pozdravom, Zuzana.