Otvorený list na ODVOLANIE Oľgy Pietruchovej

MT

/ #415 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Otvorený list na ODVOLANIE Oľgy Pietruchovej

2013-10-28 10:58

#414: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Otvorený list na ODVOLANIE Oľgy Pietruchovej

Moje deti našťastie nie sú neinformované, tabuizované atď.

Máš pravdu - ulica, kamaráti a internet je veľmi silný a vďačný partner. To ja všetko dobre poznám. A ak by som poznala len to, premýšľala by som tvojim spôsobom alebo spôsobom p. Pietruchovej.

Lenže ja poznám najmocnejšieho a jediného živého Boha - Pána Ježiša Krista. A  nepoznám Ho ako teóriu, ja Ho poznám osobne. A poviem ti - kto Jeho spozná, ten zmení myslenie od základov.

Prosím o odpustenie za cirkev, keď sme Mu robili hanbu a ateisti Ho cez náš neúprimný život nemohli spoznať. Tiež prosím o odpustenie za všetkých kresťanských predkov, ktorí zanechali zlé meno živému Bohu.

Ale tento Boh je skutočne živý a ak nepôjdeš proti Nemu, ale úprimne sa Ho spýťaš či naozaj existuje a ak, tak nech sa ti dá spoznať, ja ti sľubujem, že sa ti dá, lebo nám to zasľúbil. Popros Ho o odpustenie, že si išiel proti  Nemu a spoznáš veci, ktoré si nikdy nepoznal.

Modlím sa aj za p. Pietruchovú, nech jej dá poznať Boh svoju lásku a pravdu a nech si ju ešte mocne použije, ale podľa svojej vôle. Rovnako aj všetkých homosexuálov.

Nech Slovensko žije v jednote a láske.