Otvorený list na ODVOLANIE Oľgy Pietruchovej

Čitateľka

/ #348

2013-10-25 08:47

Vďaka, bojovníčka. Podľa našich práv teda nikto nesmie prinútiť lekára vykonať potrat, teda vraždiť, len preto, že žena má právo na potrat, nikto nemá právo nanútiť sexuálnu výchovu do škôl a učiť moje deti veci v rozpore s mojim presvedčením, len preto, že on si myslí, že to vie najlepšie a že jeho múdrosť moje deti ochráni.
Žiaľ prečítala som si správu o reprodukčnom a sexuálnom zdraví a právach, ktoré našťastie neprešli v Európskom parlamente a tam je jasne ukázané, že práva jedného, vedú do povinností a dodržiavania príkazov druhého. Veľká snaha o to, aby to čo hlása jedna strana muselo platiť všade. Tu vôbec neide o slobodu, tu ide o zničenie slobody všetkých, ktorí s tým nesúhlasia.
Mal si lekár doteraz slobodu, že nebudeš vraždiť? Tak odteraz ju už mať nebudeš. Lebo výhrada svedomia už nemá byť právom lekára, vieš žena má právo na potrat. Máš farár problém zosobášiť homosexuálov, pretože je to v rozpore s tvojou vierou? Vo Francúzsku už nemajú na výber, dostali to príkazom. Čo sú to vlastne tie práva???