Otvorený list na ODVOLANIE Oľgy Pietruchovej


Hosť

/ #97 Re: Re: Re: LUW

2013-10-21 14:32

#47: fw - Re: Re: LUW

Prepáčte - mám štátnu skúšku z pedagogiky a psychológie, som učiteľka s dlhoročnou praxou, viem, čo sa v jednotlivých ročníkoch vyučuje, pracujem so žiakmi aj pri mimoškolských aktivitách, spolupracovala som aj so ŠPÚ ... Moje vlastné skúsenosti a presvedčenie mi nedovolí s postojom a teda i metodikou p. Pietruchovej súhlasiť. Je to môj slobodný názor založený na praxi.

Je mi ľúto, ak máte zlé skúsenosti z detstva, vlastnej rodiny, možno zlú skúsenosť so stretnutia s náboženskými fanatikmi...? Ale nemôžete svoje zlé skúsenosti prenášať a zovšeobecňovať na všetky deti a všetky rodiny na Slovensku.

A ešte jedna otázka - v akej vedeckej komunite považujú p. Kinseyho za vysoko ceneného vedca? Teda - okrem toho, že je "jedným zo základných symbolov homosexuálnej menšiny a homosexuálneho hnutia"? (Ktorých teda rešpektujem, ale takisto stále považujem za menšinu - teda aj ich názory za menšinové). (Aj) podľa tohto dokumentu, (ktorý nepochádza z Vatikánu),

http://www.youtube.com/watch?v=mtPUTh1BqhA&feature=player_embedded  , a niekoľkých vedeckých článkov je považovaný skôr za "bisexuálneho masochistu", ktorý " hlásal toleranciu pre rôzne formy sexuálneho správania, od masturbácie až po pedofilné kontakty..." .  Osobne som presvedčená, že zavádzanie takýchto postojov vôbec neprinesie odstránenie problémov, ktoré vyššie spomínate...  A už vôbec nezabráni obťažovaniu a zneužívaniu, skôr naopak.