Otvorený list na ODVOLANIE Oľgy Pietruchovej

Kontaktujte autora petície

Táto diskusná téma bola automaticky vytvorená k petícií Otvorený list na ODVOLANIE Oľgy Pietruchovej.

x

#76 Ak by ju mala nerobila by čo robí. Ale súdiť neprináleží. Ak koná v omyle, nech dostane svetlo.

2013-10-21 12:49


Hosť

#77

2013-10-21 13:06

Skvely napad,
Kolko je lgbti z populaciu 0,0001 a lebo 0,000001% ?
Myslim, ze toto treba zacat riesi - vyhadzuju sa peniaze na potreby uplne marginalnej skupiny obyvatelstva.
Romov je pol miliona.
ivan.matusik
ja

#78 Re:

2013-10-21 13:14

#25: -

Myslím, že ten človek je uvedený ako č. 1...


Hosť

#79

2013-10-21 13:19

Myslím že má opodstatnenie!
pl

#80 Predmet

2013-10-21 13:20

Súhlasím s odvolaním, ale myslím že to zbytočne komentujeme (ako ja teraz). Namiesto každej (možno zbytočnej) argumentujúcej odpovede v diskusii, pomodlime sa za p. Pietruchovú aby dostala milosť otvoriť sa pravde, a spoznala lásku Nebeského Otca. Ostatné nechajme s dôverou na Všemohúceho.
MM

#81 Re: LUW

2013-10-21 13:22

#2: LUW - LUW

Krestanstvo je dobre,siri lasku a pokoj medzi ludmi,a to bez ohladu na vierovyznanie,dokonca hlasa milovat aj ateistov,ktori v Boha neveria. Preto si myslim,ze krestania sa len brania,ked pani Pietruchova z nicoho nic na nich utoci a osocuje.Krestania nezacali,ale musia sa branit,ak niekto o nich siri klamstva.


Hosť

#82

2013-10-21 13:24

Som rada, že vznikla takáto petícia na ODVOLANIE p. Pietruchovej...už dlho mi jej vyjadrenia, či už v SRo alebo v tlači idú na nervy, len pochybujem, že to bude mať nejaký význam a dosah, ale držím palce !

Hosť

#83

2013-10-21 13:26

Tu nejde len o nejakú osobnostnú vyzretosť. Ak človek vo veku, v akom už je O. Pietruchová, nie je osobnostne vyzretý, tak patrí rovno do rúk lekárov a je hodný zbavenia svojprávnosti. O. Pietruchová ale rozhodne nie je týmto prípadom. Jedná sa predovšetkým o jedného vrcholne amorálneho človeka a toto musí byť hlavným dôvodom na jej odvolanie. Ak sa v petícii hovorí o "osobnostnej nevyzretosti", tak to chápem iba len ako diplomatické a veľmi jemné označenie toho, že je to predovšetkým jedna vrcholne amorálna osoba.

Hosť

#84

2013-10-21 13:29

Je to potrebné, lebo čudné cudzie ideologické sily sa tu stále bezočivejšie predstavujú a nanucujú verejnosti, v ktorej mene klamú svet.

Hosť

#85 pre admina

2013-10-21 13:35

Prosím, nemažte nič. Otvorenosť aj voči druhej strane (narozdiel od petície na podporu OP), považujem za veľkú výhodu a silnú stránku nás - tzv. katalibancov, demagógov, radikálov či kresťanských fundamentalistov :) Pekný deň
mama

#86

2013-10-21 13:38

Bola som zdesená, keď som si pani Pietruchovú vyhľadala na nete. Samozrejme, že nikto nemá právo nikomu uberať zo slobody, ani nikoho diskriminovať. Ale postoje tejto a iných osôb diskriminujú a nabádajú k diskriminácií rodín, manželstva, detí prijatých z lásky. Uráža všetkých veriacich - pretože všetci sme u nej iba fanatici. Mala by si láskavo uvedomiť, že ľudia sú veriaci alebo neveriaci. Pracovať na takom vysokom poste a nevedieť, že väčšina Slovákov je veriacich, hovorí o tom, ako málo nás táto pani pozná. Pozrela som si jej vyjadrenia a stále v nich omiela niečo o zahraničí, USA atď. Slovenská republika by ju možno malá ponúknuť iným krajinám, pretože je očividné, že o svojej vlasti a rodákoch nemá ani páru. A pochybujem, že okrem dobre plateného teplého miesta má záujem vôbec o niečo slovenské.
Dočítala som sa, že má tri deti. Aj ja mám tri deti a prepadla by som sa pod zem od hanby, ak by som písala a presadzovala jej názory a moje deti by si to raz prečítali. Neviem, ako by som im vysvetlila napríklad to, že bojujem za práva žien presadzovaním potratov - "Milé moje deti, bojujem za to, aby som mala právo vás zabiť! Chcem všetkým mužov a ženy pripraviť o zodpovednosť za svoje činy." ????
Pani Pietruchová, zobuďte sa - ste na Slovensku, nie v Nemecku ani v USA.
otec rodiny

#87 Požadujem odvolanie pani Pietruchovej

2013-10-21 13:38

Pretože nesúhlasím s jej činnosťou. Činnosť ktorú vykonáva považujem za škodlivú pre spoločnosť, preto nie je správne aby pracovala v štátnej správe.


Hosť

#88

2013-10-21 13:47

treba dbať na dodržiavanie prirodzených zákonov, nie ich meniť proti zdravému rozumu a na škodu ľudí.

Hosť

#89

2013-10-21 13:48

Dakujem organizatorom peticie za ich nasadenie, pracovitost a odvahu ist proti zdanlivej presile. Verim ze peticia bude mat uspech.
twix

#90 Re: LUW

2013-10-21 13:50

#2: LUW - LUW

Takze keby teba niekto bezpredmetne urazal a nicil zakladne hodnoty vychadzajuce z principu zivota a ty by si sa prirodzene branil, tym by si len nebol schopny prijat kritiku? Neviem kto tu je slepy. A ty si posledny ktory mozes hodnotit pohlad krestanov (a teraz myslim tych skutocne praktizujucich) ked nim sam niesi.

pobureny obcan

#91

2013-10-21 13:51

Nebudem sa vyjadrovat k inym veciam, ale v normalnom state by sa za hrube porusenie zakona o verejnej sluzbe malo okamzite konat. Najma ak sa jedna o osobu tak vysoko postavenu. Len namatkovo: $9
(2) Zamestnanec je ďalej povinný
a) konať a rozhodovať nestranne a zdržať sa pri vykonávaní verejnej služby všetkého, čo by mohlo ohroziť dôveru v nestrannosť a objektívnosť konania a rozhodovania
d) zdržať sa konania, ktoré by mohlo viesť k rozporu verejného záujmu s osobnými záujmami, najmä nezneužívať informácie nadobudnuté v súvislosti s vykonávaním zamestnania vo vlastný prospech alebo v prospech niekoho iného.
$10
(1) Vedúci zamestnanec, ktorý vykonáva funkciu štatutárneho zástupcu zamestnávateľa uvedeného v § 1 ods. 1, a ďalší vedúci zamestnanci, u ktorých to určí pracovný poriadok, nesmú podnikať alebo vykonávať inú zárobkovú činnosť a byť členmi riadiacich, kontrolných alebo dozorných orgánov právnických osôb, ktoré vykonávajú podnikateľskú činnosť. Zákaz členstva v riadiacich, kontrolných alebo dozorných orgánoch právnických osôb sa nevzťahuje na vedúceho zamestnanca, ktorý vykonáva funkciu štatutárneho zástupcu verejnej vysokej školy. Obmedzenie vykonávať inú zárobkovú činnosť sa nevzťahuje na poskytovanie zdravotnej starostlivosti v štátnych zdravotníckych zariadeniach alebo v neštátnych zdravotníckych zariadeniach, ktorých zriaďovateľom je obec, na vedeckú činnosť, pedagogickú činnosť, lektorskú činnosť, prednášateľskú činnosť, publicistickú činnosť, literárnu alebo umeleckú činnosť, činnosti sprostredkovateľa a rozhodcu pri kolektívnom vyjednávaní a na správu vlastného majetku alebo na správu majetku svojich detí. Činnosť znalca alebo tlmočníka môže štatutárny zástupca vykonávať len vtedy, ak sa táto činnosť vykonáva pre súd, pre iný štátny orgán alebo pre obec.

a tak dalej , a tak dalej...
Co tato osoba este robi v statnej sluzbe?!!

Hosť

#92

2013-10-21 14:08

Môj osobný názor,p.Pietruchovu sledujem už dosť dlho a vždy z jej prejavu som cítil zaujatosť,ba niekedy až nenáviť voči veriacim ľuďom a kňazom.Modlím sa za ňu,aby jej Pán Boh osvietil jej myslenie.Veď to čo hlása musí byť pre ňu samotnú veľké trápenie.

Hosť

#93

2013-10-21 14:11

kam kráčame?????????? zrejme do záhuby....morálky,etiky,normálnosti....
prokurator

#94 KAZDY! sirte tuto peticiu dalej; povedzte kazdemu co sa deje v tomto state

2013-10-21 14:14

sirte tuto peticiu dalej; povedzte kazdemu co sa deje v tomto state
peklo

#95 Pietruchovej sexualna vychova deti; 6-8rocny sa ucia ukajat sa

2013-10-21 14:24


Hosť

#96

2013-10-21 14:27

Vlada musi garantovat prava vsetkych ludi rovnako. nie je mozne nikoho uprednostnovat alebo nutit konat proti jeho presvedceniu. Nadprava LGBT a zasah do vychovy a organizacie rodin su zatial nie len protiustavne ale su aj proti zdravemu rozumu. Sam poznam niekolko gayov a lezbiciek a sme priatelia a ziaden z nich podobne nadprava nepotrebuje a nepozaduje.

Hosť

#97 Re: Re: Re: LUW

2013-10-21 14:32

#47: fw - Re: Re: LUW

Prepáčte - mám štátnu skúšku z pedagogiky a psychológie, som učiteľka s dlhoročnou praxou, viem, čo sa v jednotlivých ročníkoch vyučuje, pracujem so žiakmi aj pri mimoškolských aktivitách, spolupracovala som aj so ŠPÚ ... Moje vlastné skúsenosti a presvedčenie mi nedovolí s postojom a teda i metodikou p. Pietruchovej súhlasiť. Je to môj slobodný názor založený na praxi.

Je mi ľúto, ak máte zlé skúsenosti z detstva, vlastnej rodiny, možno zlú skúsenosť so stretnutia s náboženskými fanatikmi...? Ale nemôžete svoje zlé skúsenosti prenášať a zovšeobecňovať na všetky deti a všetky rodiny na Slovensku.

A ešte jedna otázka - v akej vedeckej komunite považujú p. Kinseyho za vysoko ceneného vedca? Teda - okrem toho, že je "jedným zo základných symbolov homosexuálnej menšiny a homosexuálneho hnutia"? (Ktorých teda rešpektujem, ale takisto stále považujem za menšinu - teda aj ich názory za menšinové). (Aj) podľa tohto dokumentu, (ktorý nepochádza z Vatikánu),

http://www.youtube.com/watch?v=mtPUTh1BqhA&feature=player_embedded  , a niekoľkých vedeckých článkov je považovaný skôr za "bisexuálneho masochistu", ktorý " hlásal toleranciu pre rôzne formy sexuálneho správania, od masturbácie až po pedofilné kontakty..." .  Osobne som presvedčená, že zavádzanie takýchto postojov vôbec neprinesie odstránenie problémov, ktoré vyššie spomínate...  A už vôbec nezabráni obťažovaniu a zneužívaniu, skôr naopak.

 

Kubo

#98 Re: LUW

2013-10-21 14:32

#2: LUW - LUW

Nie som krestan, ale vyjadrenia cloveka, ktory by mal byt akymsi zastancom rovnosti vsetkych ludi ma dost znepokojuju. A preto tuto peticiu podpisem. Loby, ktora sa objavuje nie len na Slovensku, ale v celej EU je neprijatelna.

TomyKolko

#99 vybrali.sme.sk

2013-10-21 14:45

Ahojte. Ak mate niekto konto, dajte tuto peticiu na vybrali.sme.sk. Mne tam zablokovali ucet. Vdaka za pomoc. Tomy

Hosť

#100

2013-10-21 15:05

Okrem pani riaditeľky by som zrušil aj samotný úrad. úplne postačuje riadiť sa prirodzenými zákonmi, ak by sa našiel niekto čo by nechcel počuť, že Božími.