Otvorený list na ODVOLANIE Oľgy Pietruchovej


Hosť

/ #71

2013-10-21 12:19

Táto Petícia je opodstatnená a nutná. Osoby, ktoré nemajú zdravý pohľad na zachovanie RODU človeka a jeho zdravý vývoj v budúcnosti, ale inklinujú k homo-loby a podobne, podľa mňa nemajú zastávať verejné funkcie a už vôbec nie vo vysokej politike, kde sa hlasuje za zákony.
Isteže v prírode sa vyskytujú anomálie. To bolo aj bude, kým človek žiť bude, lebo človek ako taký je naklonený k hriechu. Je to naša preddispozícia, rodíme sa poškvrnený dedičným hriechom. Krstov narodených detí ubúda a tým sa preddispozícia k náklonnosti páchaniu hriechov a tým aj odpýkaním trestov za hriechy zväčšuje a to ide ruka v ruke aj s vrodenými anomáliami človeka.
Ak sa narodí nejako postihnutý jedinec a jeho rodina ho prijme a snaží sa ho správne vychovať v súlade so spravným svedomím, ktorého zákon je vpísaný do srdca každého človeka, takúto rodinu aj takéhoto jedinca to očisťuje aj posilňuje.
Denne čítame o deťoch, ktoré sa narodili s nejakým postihnutím a lekári ich odpísali, bez pomoci našich lekárov a našich zdravotných poisťovni ak rodičia sa správne zainteresujú sa stav takýchto deti mení v prospech zdravého vývoja. Je choré, šíriť nezdravé názory v spoločnosti a keďže u p. Pietruchovej je stret záujmov pri výkone jej funkcie, nedá sa nič robiť: jediným riešením je jej odvolanie. Preto svojím podpisom podporujem túto Petíciu.