Otvorený list na ODVOLANIE Oľgy Pietruchovej

Kontaktujte autora petície

Táto diskusná téma bola automaticky vytvorená k petícií Otvorený list na ODVOLANIE Oľgy Pietruchovej.

Jožo

#51 Re:

2013-10-21 08:28

#38: ja -

Myslíš tým seba?


Hosť

#52

2013-10-21 09:10

Dakuj za moznost podpisat peticiu za odvolanie pani Pietruchovej z jej postu.Problem je vsak inde. Tan, kto ju na tanto post manoval dobre vedel o koho ide. Jedna pani Pietruchova z postu odide, druha pani pietruchova, alebo pan pietruch zaujme jej miesto. Ibaze bude rafinovanejsi a taktickejsi. Treba urobit restart spolocnosti a prinavratit, alebo prinavracat sa k Bozim zakonom. Prisne moralne a odborne kriteria maju byt urcujuce pre zastavanie akejkolvak pozicie v statnej sprave. Jej vystupy maju dopad na celu spolocnost.Terajsi stav je toho negativnym dokazom. Oni urobili revoluciu proti Bohu a ludom, my musime urobit kontrarevoluciu.Najprv vo svijom vnutri a potom navonok. Nasmie nam to vsak trvat prilis dlho. Doba pokrocila.
K tomu nech nam Pan Boh pomaha.
R.Suchy

Hosť

#53

2013-10-21 09:13

Konečne sa ľudia zobudili a prestalui sa báť agresívnych presadzovateľov LGBT. Taí ľudia, ako p. Pietruchová, nemajú čo hľadať v štátnej správe, tam by mali pracovať ľudia, ktorí nie sú osobne zaangažovaní v určitých lobby skupinách a tak zneužívajú svoju pozíciu na presadzovanie ich záujmov. JUDr. Andrej Huorka

Hosť

#54

2013-10-21 09:45

Mor Ho

Hosť

#55 Re: Re: Katoliban vystrkuje rozky

2013-10-21 09:49

#50: jožo - Re: Katoliban vystrkuje rozky

"Slušný homosexuály sa takto nepredvádzajú a neprovokujú ako napr. na pochode v Prahe."

ale za to "skušní" kresťania sa neštítia zneužívať zatiaľ NIČ netušiace a ani nevyprofilované deti, ako živé štíty svojej intolerancie a manipulácie, tak ako to bolo na "pochode" v Košiciach ...


Hosť

#56 Re: Re: Re: Katoliban vystrkuje rozky

2013-10-21 09:51

#55: - Re: Re: Katoliban vystrkuje rozky

na pochode v košiciach boli normálne rodiny so svojimi deťmi. to ich rodičia mali dať k susedom? ak má rodič pri sebe vlastné dieťa, to je živý štít? mám vsak lepšiu otázku - máš ty rozum?


Hosť

#57 Re:

2013-10-21 09:55

#52: -

Jeden pan pedofilný farár možno z postu odide, (ale dobre vieme, že určite neodíde)
druhý pan farár,  zaujme jeho miesto.

Ibaze bude rafinovanejsi a taktickejsi. (nedá sa nachytať)

Treba urobit restart spolocnosti a prinavratit, alebo prinavracat sa k normálnej slušnosti a ucte k ľudom.

Prisne moralne a odborne kriteria maju  byt urcujuce pre zastavanie akejkolvak pozicie aj a HLAVNE v cirkvi, ktorá nesmie zasahovať obyčajným slušným normálnym ľudom akýmkoľvek spúsobom do života.

Jej vystupy maju dopad aj na nekatolícku spolocnost. Terajsi stav je toho negativnym dokazom.


Hosť

#58 Re: Re: Re: Re: Katoliban vystrkuje rozky

2013-10-21 09:59

#56: - Re: Re: Re: Katoliban vystrkuje rozky

ano je, lebo je to svojím spôsobom "znásilňovanie" nič netušiaceho a nepopísaného človeka ...

a neboj sa rozumu a aj skúsenosti s cirkvou (nie dobrých) mám na rozdávanie ...

nemám nič proti viere, je to osobná vec každého, ale mám toho strašne veľa proti cirkvi a hlavne jej predstaviteľom...

(zatial v dejinávch NIK nenapáchal toľko škody ako cirkev (jej predstavitelia) a pokračuje v tom uspešne daľej, za podpory slepých a hluchých veriacich)

TomyKolko

#59 !!!!!!!! ADMIN prosi o kulturu !!!!!!!!!!!!!!!!!

2013-10-21 10:36

Ako Admin je mojou povinnostou administrovat debatu pod listom. Preto, vsetky dalsie oplzle reakcie budem mazat. Ak mate nazor tak ho napiste. Ak si ale potrebujete len zanadavat a urazat ludi, tak vas prispevok bude zmazany.
Ved to co pisete je zrkadlom vasho charakteru... A vulgarny prejav je pritom len znakom frustracie, slabosti a absencie argumentov. Tak sa trocha zamyslime skor nez odosleme svoju vizitku.
Tomy

Hosť

#60

2013-10-21 10:49

Treba ju odvolat.. a vraj je "humanista roka" dakujem pekne za taký titul.

Hosť

#61

2013-10-21 11:06

Myslím, že petícia nepotrebuje komentár.
Pani Pietruchová sa "zviditeľnila" dostatočne,
je čas dať šancu aj ľuďom, ktorí vedia o čom
hovoria a neopakujú naučené frázy, módne zvraty,
nevezú sa na vlne trendových výkrikov a názorov,
bez koreňov, zásad a príslušnosti - hlavne, že je "in".

Hosť

#62 Re: !!!!!!!! ADMIN prosi o kulturu !!!!!!!!!!!!!!!!!

2013-10-21 11:09

#59: TomyKolko - !!!!!!!! ADMIN prosi o kulturu !!!!!!!!!!!!!!!!!

ak to bolo myslená na dva moje predchádzajúce príspevky, tak potom pardón ....

jednalo by sa len o bigotnú cirkevnú cenzúru a bolo by to potvrdením mojích predchádzajúcich slov, že sa nedokážete reálne pozriet pravde do očí a hlavne ju prijat ...

všetko z toho, čo som napísal, bol len reálny opis udalostí ktoré sa STALI

a ktoré sa Vám žiaľ nehodia do Vašej  "nepoškvrnenej" ideolódie a preto sa tvarite že neexistujú

ale zatváraním očí a prekrúcaním faktov sa nič nerieši a ani nevyrieši .... !!!

ADMIN   nie ste náhodou autorom tejto nezmyselnej petície ??

odhaľte sa nám všetkým

KTO STE

ČO STE

ČO ROBÍTE ...

a velmi správne to napísal predrečník:

bez koreňov, zásad a príslušnosti

ALE začať treba PRED vlastným prahom ....


Hosť

#63

2013-10-21 11:19

asi to dost prezeniem a bude to zniet velmi tvrdo, ale predstava o tom, ze existuje nejaky institut pre rasovu rovnost, ktoremu je predsedom samotny adolf, je pre mna absurdna. viem, ze prirovnanie moze kryvat na jednu, ci obe nohy, no napisal som, co mi pri danej peticii napadlo...

Hosť

#64

2013-10-21 11:22

Myslím si,že táto petícia je naozaj aktuálna. Na čele štátnych orgánov by mali stáť ľudia, ktorí nie sú v konflikte zaujmov.

Hosť

#65 Re:

2013-10-21 11:24

#64: -

ak chceš riešit otázku nejakého konfliktu záujmov .... začal si na VELMI zlom mieste ...

kresťanka

#66

2013-10-21 11:28

Zdravý rozum musí zvíťaziť, inak to dopadne takto: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mtPUTh1BqhA

Hosť

#67

2013-10-21 11:30

Myslím, že vnášanie nenávisti medzi ľudí, neprospieva pokoju na Slovensku i vo svete.
TomyKolko

#68 Re: Re: !!!!!!!! ADMIN prosi o kulturu !!!!!!!!!!!!!!!!!

2013-10-21 11:31

#62: - Re: !!!!!!!! ADMIN prosi o kulturu !!!!!!!!!!!!!!!!!

Spravne ste pochopili. Volam sa Tomas Kolek a som obcan ako aj autor tejto peticie. Z toho dovodu som aj adminom tohto fora.  Podobne ako pani Mesochoritisova, platena zamestnankyna pani Pietruchovej, je adminom Otvoreneho listu na jej podporu. Ak su este nejake otazky, rad Vam na ne odpoviem. Na rozdiel od pani Mesochoritisovej svoju identitu neskryvam.


Hosť

#69 Re: Re: Re: !!!!!!!! ADMIN prosi o kulturu !!!!!!!!!!!!!!!!!

2013-10-21 11:42

#68: TomyKolko - Re: Re: !!!!!!!! ADMIN prosi o kulturu !!!!!!!!!!!!!!!!!

za KTO ste bolo napríklad ešte dve otázky ...

matka

#70 Re: Re: Re: LUW

2013-10-21 12:05

#47: fw - Re: Re: LUW

Človek je pánom tvorstva, má rozum a slobodnú vôľu a to nemá žiadny iný živý tvor na zemi, a preto, že prevyšuje inteligenciou iné tvory, má túto inteligenciu používať pre dobro a nie pre zlo a zneužívanie. Človek je na prvom mieste medzi ostatnými živými tvormi. A ako pán má žiť múdro a spravodlivo a nie ako zviera. Má sa riadiť rozumom a nie pudmi. A žiaden zákon, ani tej najlepší nezabráni sexuálnemu zneužívaniu, obťažovaniu, veď to je trestné aj teraz, alebo sa mýlim? A napriek tomu to existuje. Sexuálna výchova na školách tomu zabráni? Ako? Ako sa dá ubrániť sile? Naivite sa dá zabrániť dobrou výchovou v rodine, kde je na dieťa čas, keď sa môže s rodičom porozprávať, kde bol, s kým sa stretol, čo robil. Keď otec môže uživiť rodinu a matka má čas sa mu venovať. Má čas ho objať, pohladkať, keď tieto pohladkania a objatia nemusí hľadať inde, lebo sa mu ich dostáva dosť v rodine.

Nezdá sa Vám, že potom budú mať aj rodičia strach objať svoje dieťa, aby náhodou, ak otec pohladí svoju dcérku nebol obvinený zo sexuálneho obťažovania?

A Čo ak potom rôzni sexuálni devianti, čo teraz sedia vo väzniciach povedia, že oni sa so svojou úchylkou narodili a je to pre nich prirodzené a spoločnosť ich diskriminuje, že oni majú tiež svoje právo žiť ako oni chcú.... Aj vtedy povieme áno? Veď sú to vlasne chudáci a nemôžu za to, že sú takí.

Za svoje práva budú bojovať pedofili, zoofili, necrofili... Aj oni dostanú áno?

Veď je to všetko choré. Ak sa niekto cíti ako homosexuál, nech je. Berme ho ako človeka a nie ako niekoho, kto má mať väčšie práva ako iný človek. Pretože ak Vás nepríjmu do práce, pretože si vybrali niekoho iného, neurobíte s tým nič. Ale ak nepríjmu napr. homosexuála, môže sa súdiť, že jeho orientácia bola dôvodom jeho neprijatia do zamestnania. A s najväčšou pravdepodobnosťou súd vyhrá. Nezdá sa Vám, že sa týmto pripravuje opačná diskriminácia?

Podobná ako pri rasovej diskriminácii? Hneváme sa, že cigáni nemusia platiť za elektriku, vodu, odpad. Dostanú náhradné byty. Ak nie, sťažujú sa v Strasburgu. A štát platí.

Biely si musí platiť všetko, inak ho odpoja, vysťahujú. Bez náhrady. Čo by mu povedali, keby sa sťažoval? Veď si si sám na vine. Máš si platiť.

Prosím Vás, majme zdravý rozum. Sme ľudia. Robme veci tak, aby sme to neskôr neoľutovali. Zahoďme nenávisť, tolerujme sa a nepríjímajme zákony, ktoré sa dajú zneužiť.


Hosť

#71

2013-10-21 12:19

Táto Petícia je opodstatnená a nutná. Osoby, ktoré nemajú zdravý pohľad na zachovanie RODU človeka a jeho zdravý vývoj v budúcnosti, ale inklinujú k homo-loby a podobne, podľa mňa nemajú zastávať verejné funkcie a už vôbec nie vo vysokej politike, kde sa hlasuje za zákony.
Isteže v prírode sa vyskytujú anomálie. To bolo aj bude, kým človek žiť bude, lebo človek ako taký je naklonený k hriechu. Je to naša preddispozícia, rodíme sa poškvrnený dedičným hriechom. Krstov narodených detí ubúda a tým sa preddispozícia k náklonnosti páchaniu hriechov a tým aj odpýkaním trestov za hriechy zväčšuje a to ide ruka v ruke aj s vrodenými anomáliami človeka.
Ak sa narodí nejako postihnutý jedinec a jeho rodina ho prijme a snaží sa ho správne vychovať v súlade so spravným svedomím, ktorého zákon je vpísaný do srdca každého človeka, takúto rodinu aj takéhoto jedinca to očisťuje aj posilňuje.
Denne čítame o deťoch, ktoré sa narodili s nejakým postihnutím a lekári ich odpísali, bez pomoci našich lekárov a našich zdravotných poisťovni ak rodičia sa správne zainteresujú sa stav takýchto deti mení v prospech zdravého vývoja. Je choré, šíriť nezdravé názory v spoločnosti a keďže u p. Pietruchovej je stret záujmov pri výkone jej funkcie, nedá sa nič robiť: jediným riešením je jej odvolanie. Preto svojím podpisom podporujem túto Petíciu.

Hosť

#72

2013-10-21 12:22

Nerozumiem tomu ako sa mohol takýto človek dostať do takej funkcie ! ! ! Hanba!!

Hosť

#73

2013-10-21 12:30

Nezelam si ako slobodny obcan aby Olga Pietruchova nadalej vykonavala svoju funkciu z nenavisti ku krestanom a nerespektovania principou demokracia a dopuststenia sa majoritnej(vetsinovej)diskriminacii.

Hosť

#74 Re:

2013-10-21 12:33

#71: -

Je choré, šíriť nezdravé názory v spoločnosti

 

áno pane (dáma), presne TAK, to čo robíte je širenie nezdravých názorov v spoločnosti ...

čo alebo kto Vám dal právo takto jednoznačne posudzovať (odsudzovať) druhých ...

a kto alebo čo vám dalo vašu falošnú istotu, že len TEN váš život je ozaj dobrý, pravý a ten jediný správny ...  ????

pretvárka demagogia klamstvo ... malo vždy medzi masami úspech.....   šírte ho daľej ....

ale hlavne dovolte aj iným mysliet a vyjadrovať svoj názor ...


Hosť

#75

2013-10-21 12:39

plne suhlasim, dufam ze sa ju podari presadit ..