Otvorený list na ODVOLANIE Oľgy Pietruchovej

matka

/ #70 Re: Re: Re: LUW

2013-10-21 12:05

#47: fw - Re: Re: LUW

Človek je pánom tvorstva, má rozum a slobodnú vôľu a to nemá žiadny iný živý tvor na zemi, a preto, že prevyšuje inteligenciou iné tvory, má túto inteligenciu používať pre dobro a nie pre zlo a zneužívanie. Človek je na prvom mieste medzi ostatnými živými tvormi. A ako pán má žiť múdro a spravodlivo a nie ako zviera. Má sa riadiť rozumom a nie pudmi. A žiaden zákon, ani tej najlepší nezabráni sexuálnemu zneužívaniu, obťažovaniu, veď to je trestné aj teraz, alebo sa mýlim? A napriek tomu to existuje. Sexuálna výchova na školách tomu zabráni? Ako? Ako sa dá ubrániť sile? Naivite sa dá zabrániť dobrou výchovou v rodine, kde je na dieťa čas, keď sa môže s rodičom porozprávať, kde bol, s kým sa stretol, čo robil. Keď otec môže uživiť rodinu a matka má čas sa mu venovať. Má čas ho objať, pohladkať, keď tieto pohladkania a objatia nemusí hľadať inde, lebo sa mu ich dostáva dosť v rodine.

Nezdá sa Vám, že potom budú mať aj rodičia strach objať svoje dieťa, aby náhodou, ak otec pohladí svoju dcérku nebol obvinený zo sexuálneho obťažovania?

A Čo ak potom rôzni sexuálni devianti, čo teraz sedia vo väzniciach povedia, že oni sa so svojou úchylkou narodili a je to pre nich prirodzené a spoločnosť ich diskriminuje, že oni majú tiež svoje právo žiť ako oni chcú.... Aj vtedy povieme áno? Veď sú to vlasne chudáci a nemôžu za to, že sú takí.

Za svoje práva budú bojovať pedofili, zoofili, necrofili... Aj oni dostanú áno?

Veď je to všetko choré. Ak sa niekto cíti ako homosexuál, nech je. Berme ho ako človeka a nie ako niekoho, kto má mať väčšie práva ako iný človek. Pretože ak Vás nepríjmu do práce, pretože si vybrali niekoho iného, neurobíte s tým nič. Ale ak nepríjmu napr. homosexuála, môže sa súdiť, že jeho orientácia bola dôvodom jeho neprijatia do zamestnania. A s najväčšou pravdepodobnosťou súd vyhrá. Nezdá sa Vám, že sa týmto pripravuje opačná diskriminácia?

Podobná ako pri rasovej diskriminácii? Hneváme sa, že cigáni nemusia platiť za elektriku, vodu, odpad. Dostanú náhradné byty. Ak nie, sťažujú sa v Strasburgu. A štát platí.

Biely si musí platiť všetko, inak ho odpoja, vysťahujú. Bez náhrady. Čo by mu povedali, keby sa sťažoval? Veď si si sám na vine. Máš si platiť.

Prosím Vás, majme zdravý rozum. Sme ľudia. Robme veci tak, aby sme to neskôr neoľutovali. Zahoďme nenávisť, tolerujme sa a nepríjímajme zákony, ktoré sa dajú zneužiť.