Peticie.com

Zákaz predaja tzv. zábavnej pyrotechniky (STOP petardám)

Bratislava zakázala používanie zábavnej pyrotechinky F2 a F3!

This comment has been removed by the person who wrote it.

victor#2 Oct 06, 2016, 14:11

STOP petardám,
ale to poďakovanie "...Nesrovnalovi, ktorého víziou je Bratislava ako lepšie miesto na život." beriem ako žart.

Hosť#3 Oct 07, 2016, 07:02
Vašu správu kopírujem a dávam na FB. Aj ja som vďačná všetkým tým, čo sa o to zaslúžili. Tiež sa snažím u nás v meste. Napísala som všetkým poslancom ale odozva bola NIČ. Ani jeden nereagoval :( Bratislava nám je príkladom. A tiež si vážim poslancov v Ružomberku, v Galante, Beluši..........kde zakázali na základe petície hazard.
Hosť#5 Jan 02, 2017, 18:00
...bolo to o polnoci.Oproti, na rímse starého domu v centre jedného z veľkých miest malými krôčikmi postupoval holub - ustráchane pohyboval hlávkou a uprostred toho hlúpeho hluku a neskutočných rán bolo cítiť jeho strach a bezmocnosť.
Dolu pod oknami pochodovali fľaše v rukách rozguráženej mládeže.
Tvrdý kontrast.
Nežnosť kontra násilie.
Napokon sa holubovi podarilo odletieť - no kam... by sa schoval.
Iba jeden malý príklad na doplnenie obrazu, ktorým mali ľudia očariť Novýrok...
Hosť#6 Jan 03, 2017, 17:47

môžete stým ísť niekam.....takéto blbosti začínajú isť na nervy, ine problemy niesú však? najväčší problem sú petardy... čo tak skúsiť petíciu za stop bombardovania v sýrii a iraku...veď bomby plašia psíkov..... 

Hosť#7 Jan 03, 2017, 17:50

Re:

#3: -  

keby som vedel kto si a skade si dám si zaležať aby si si tie petardy užila :D

STOP petardám#8 Jan 07, 2018, 13:27

Re: Re:

#7: - Re:  

Presne kvôli takým ako si ty, sa verejnosť stavia proti tejto zábavke. Môžete si za to len a len sami, že s neviete zmestiž do kože. NEROB druhým to, čo nechceš, aby robili oni tebe.

STOP petardám#9 Jan 07, 2018, 13:28

Re:

#6: -  

Možno keby nebolo takýchto problémov, ako sú petardy, mohli by sme venovať energiu niečomu zmysluplnejšiemu. Tu a teraz však riešime petardy

Hosť#10 Jan 07, 2018, 14:41
Prosim informujem ma, ci PRI prilezitosti narodeni tiez jé Zakazane pouzivanie zab. PIROTECHNIKY, volajako sa to ROZMOHLO V POSLEDNEJ DOBE, DAKUJEM
Hosť#11 Jan 04, 2022, 15:08

nechcete zrusit aj vianocny stromcek a velkonocne vajicka? dakujem za odpoved dpc

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.