Nebuďme psími rasistami
Jinak nejhorší je se srazit z BLBCEM
Re: Re: Re: Re: aaaaa
#567: kika - Re: Re: Re: aaaaa
No, tak k tomuto bych dodala toto: asi bych v tvem pripade zvazila vlastni chovani a vystupovani, ktere se ocividne dost projevuje i na tvem psovi...jsi stale ve strehu pred agresivnimi psy (i kdyz tam byt nemusi), tim padem to prenasis i na nej a mas zbytecne nervozniho a vystresovaneho psika, ktery steka atd... Je to skoda a prochazka plna nervu...Jenom bych te chtela upozornit, ze tim, ze sveho psa zvedas, mu zbytecne ublizujes a podporujes tak jeho nevyrovnane chovani...Samozrejme, ze chapu, ze je to tvuj milacek a mas tedy o nej strach, ale urcite vis, ze psi vetsich ras a nejen bullici skaci dost vysoko +-2 metry je tak nejak normalni, pokud nebereme v potas nejake sportovce... Obvykle tito hrdi psi si techto psu malych plemen nevsimaji, protoze je to pod jejich uroven a maji zcela jine zajmy. A mit psa na voditku je snad samozrejmost, ktera plati pro psy vsech ras a velikosti, tim myslim i malych, pokud jim nic nerika privolani...
Problém je v ľuďoch
Tie psy za to nemozu.
#25: Raanma Beyond - Aby zodpovední majitelia neodplácali na tých nezodpovedných a ľahostajných ...
Mas pravdu ja som majitelka Americkeho Staffordshire Terriera a je to najuzasnejsi pes na svete!!! Ake ho som kedy vlastnila.Tak isto som mala kedysi Nemeckeho ovciaka a je pravda su to silne psy,ale pre to je na majitelov ako ich vychovaju. Ked sa na to pozrieme takto a co LUDIA !!!!! Jedny su sily jedinci druhy slaby a teraz co ked je bytka a vyhra ten silny co bude zakon iba nechat tych slabych a vykinozit silnych ?????????????? No to by som rada vydela (: !!!! Ludia venujte sa svojim psom ked ste si ich rozhodli mat a bude klud na svete a nemusi sa nic riesit.
S.O.S.
Re: SMIEŠNE
Taky si myslím. Je to něco jako havárie v automobilu. Když zakazujeme psi, proč né auta a další...Tak psa zabijem za to, že někoho rafnul...ale vraha dáme jen na pár let za mříže aby si to odseděl...proč psi zabijeme?! Proč ne i ty vrahy??? Nebo nezakažem auta??Je to stejný případ??!!!! Pardon omlouvám se , ale (pardon) Vláda nebo kdo si myslí, že to pomůže...Pak náms začnou rafat jezevčíci a my je taky zakážem??!! Pardon ale lidi, Vzpamatujme se??
Re: Re: Re: Re: Re: aaaaa
#575: lucieee - Re: Re: Re: Re: aaaaa
Máš úplnú pravdu. Ja mám aj malého aj veľkého psa a musím chrániť toho veľkého, lebo tá malá potvora stále zabŕda. Takže ak nechcem, aby to nedopadlo zle, tak chránim toho veľkého. A tá malá agresívna je čivava. Nemáme ju náhodou dať do zoznamu nežiadúcivh psov? Preboha spamätajte sa a nezakazujte ľuďom mať psov, ktorých majú radi. Je to o ľuďoch nie o psoch.
Re:
STOP!
ČR
....
| This discussion has been closed. |