Petícia za zrušenie vlakov zadarmo
Re: Re: Re: Slobodný názor
#668: pravdivý názor - Re: Re: Slobodný názor
Ty si mi ale OBERKKT kamarát... Sa najskôr pozri za koľko cestujú dôchodcovia teraz! Koľko platia na kilometer. Oni už dobre dávno jazdia skoro zadarmo a tento krok od Fica bol vrcholne populistický... To len študenti, ktorí aj tak majú ISIC a mrte zliav všade sa idú posrať ako si jejich mamky na dôchodkoch nemôžu nikam vlakom vybehnúť... Pičovina najhrubšieho zrna, lebo tých pojebaných pár centov by mal matke dať aj keby nechcel! A s tvojim kvázipravdivým názorov si strč kukuricu do riti a sprav si z nej popcorn ty jelito... pri takých ako ty chápem, že právo na vlastný názor je neskutočne preceňované!
no som zvedavý ako chcú predlžovať vlaky dobytčiankmi, keď peróny sú krátke a staršia babka bez perónu nenastúpi, aspoň si myslím
ale no chlapci priznajte sa kto si tu prdol?
Re: Nesúhlas s petíciou.
zaplatis si to aj tak sam, clovece... v inych daniach a vo zvysenych daniach v buducnosti.
Re: Slobodný názor
Remus predpokladam,ze si student Vysokej osobitnej skoly lebo inak si neviem predstavit ako mozes napisat take bludy.
Prepokladam,ze vobec ani len netusis ako toto tvoje vysnivane zadarmenko cestovanie zatazi pracujucich ludi,ktory mesacne odvadzaju dane.
Ja ti nezavidim cestovanie zadarmo,ale najskor si ho niecim zasluz.Ci sa ma teraz kazdy poskladat kvoli tomu,ze si student ?
A duplovane nemienim podporovat lenivcov ako si ty,ktory si len doma prdkaju do perinky a cakaju kedy im budu pecene holuby padat vies kam.
Súhlasím s tým, že je to populistické, zamerané iba na získanie voličov, nedomyslené, a ľudia to budú musieť nejak zaplatiť aj tak...
Re: Re: Slobodný názor
#692: trololo - Re: Slobodný názor
ty si dobry lolo trololo, remus je dobry chlapec a zadarmenko cestovanie je konecne nejaka dobra sprava pre nas studentov ty lakomec
Re: Re:
Toto je sprosté, takúto vec mǒže povedať iba ten, čo získal peniaze bez poctivej práce... Zaslúžiš si, aby si o tie peniaze prišiel... Nesúhlasím s týmˇ aby boli autobusy zadarmo, ale sú na Slovensku ľudia, čo si ani to cestovanie nemôžu dovoliť - a to je nehorázne...
This comment has been removed by the person who wrote it.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Re: Re: Slobodný názor
#694: sunar - Re: Re: Slobodný názor
sa potom spytaj mamky a ocinak preco ti budu musiet urobit skrt cez rozpocet,ked vdaka vasmu zadarmenko cestovaniu im zvysia odvody na daniach ;)
Re: Re: Re: Re: Slobodný názor
#678: "Bodaj by si do rána skapal. Mier!" - Re: Re: Re: Slobodný názor
... ak sa naučiš slušne rozpravať, potom Tvoj prispevok budem považovať za perisapevok a brať zreteľ jeho obsah
.
| This discussion has been closed. |