Petícia za ochranu vodného zdroja Sihoť
voda je život
Totom je totálne choré ničiť si vodu, vzduch,prírodu, rastliny, stromy, večne niečo vyrubujú, že vraj sú choré a pod. Dobre že sa našli aktivisti a usímer sa naozaj sppjiť proti tmu, aby sme si ničili a zničili sami seba
Voda je hotový poklad, ničíme a devastujeme si aj kúpele, všetko kazíme, generáiám po nás nič nezostane..ani tá generácia
Re: Re: Re: Preco by mala byt Sihot v majetku BVS?
#24: ... - Re: Re: Preco by mala byt Sihot v majetku BVS?
odpoved vid prispevok #22... nie je nahodou tvoja otazka motivom k tomu aby zostal v majetku statnych lesov? to chces pit radsej chemikalie z motorovych olejov, alebo zarobis na tom dreve a kupis si vodu inde? nechajme toho, takato diskusia nedava zmysel, je tu co chranit tak to chranme a argumenty lesov proste neobstoja a ich plan nas ohrozuje.
Re: Re: Preco by mala byt Sihot v majetku BVS?
#18: Roman - Re: Preco by mala byt Sihot v majetku BVS?
Aj ja som sa podivil... Lahsie by sa zhanali podpisy bez toho bodu, ale verim ze BVS ma k tomu stale blizsi vztah ako sprava lesov SR - Ti co robia po celom Slovensku... Vizitka sama o sebe. Podpisal som aj napriek tomu. Stat dnes uz vobec nie je zarukou ze nejake uzemie v jeho sprave neskonci v rukach developera a pod.
| This discussion has been closed. |
Re:
#12: -
Tak !!!!