Peticie.com

Petícia proti zavedeniu plateného parkovania na sídlisku Solinky

poďakovanie

Hosť#1 Mar 04, 2014, 19:12
čo z toho, že sa budú robiť nové plochy, keď na niektorých ďalších miestach ich vybudovanie nedovolia policajti z dopravného inšpektorátu a tak za pár rokov budeme v situácii, že už nebude kde spraviť nové miesta - a sme tam kde sme boli
spraví sa tento rok 100 a za pár rokov pri počte 200-300 už dosiahneme pomyselný (nie reálny) strop
Hosť#2 Mar 04, 2014, 19:15
Naopak, naše poďakovanie patrí Vám dvom, ktorí ste rozbehli túto akciu a doviedli ste ju do pre nás úspešného a prijateľného riešenia.
Hosť#3 Mar 06, 2014, 08:56

Kde najdem tu diskusiu?

Slavomír Fačkovec#4 Mar 06, 2014, 14:17

Re:

#3: -

Mapka s vyznačenými plánovanými parkovacími miestami sa nachádza u poslancov za Solinky.
Kontakty na poslancov:
Jozef Badžgoň, predseda     [email protected]
Mgr .Ladislav Čellár    [email protected]  ,   [email protected]
Možnosť oboznámiť sa s mapou je aj na stretnutí poslancov za Solinky s občanmi, ktoré sa koná každý prvý utorok v mesiaci o 17:00 v základnej škole Gaštanová.
http://www.zilina-solinky.sk/

MM#5 Apr 02, 2014, 14:39

Re: Re:

#4: Slavomír Fačkovec - Re:

mapka tam je, v biednom stave ale vďaka aj za to.

Verejné obstarávanie je vyhlásené (https://www.uvo.gov.sk/evestnik/-/vestnik/235502) - už som videl kadečo, ale takto haluzne pripravené súťažné podklady asi ešte nie. Snaha je vidno a cení sa, ale ako sa hovorí iniciatívny "oný" je horší ako triedny nepriateľ.  Som zvedavá čo z tohto vzíde, ale mám reálne obavy...

Hosť#6 Apr 23, 2014, 05:41
V princípe máte pravdu. Solinkári si už v daniach parkovacie miesta dávno zaplatili. Lenže realita je taká,že teraz nebudú parkovacie miesta ani neplatené,ani platené ,teda nebudú v tomto volebnom období úplne žiadne. A to je jediný reálny výsledok Vašej petície. CHceli sme toto? S pozdr. Š. Kráľ

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.