Peticie.com

Petícia proti zavedeniu plateného parkovania na sídlisku Solinky

UTOROK 17,00 základná škola Gaštanová

Hosť#1 Sep 09, 2013, 20:59
A mozme so sebou priniest aj gulomet?
Slavomír Fačkovec#2 Sep 09, 2013, 21:35

Papierové petičné hárky

Prinesiem papierové petičné hárky, kto s petíciou súhlasí, môže podpísať.
A pripravte si otázky na poslancov.
Napríklad:
- ako bude parkovať návšteva,
- čo keď sa ten parkovací systém neosvedčí a zmluva bude na 20 rokov
Tomáš Solinky#3 Sep 10, 2013, 05:55

re

Navrhujem iný systém. Každý byt bude mať jedno miesto zadarmo. A ďalšie auto, bude platené. Tým sa vyriešia veci, aj z jednej aj z druhej strany. Navyše, žiadna parkovacia spoločnosť, ale výnos z parkovného pôjde na obnovu Soliniek. Čim si akokeby vytvoríme vlastný príspevok. Každý bude radšej platiť za parkovné s tým, že tie peniaze pôjdu na dobrú vec, ako za parkovné ktoré niekto strčí do vlastnéhoh vrecka.
Milan H.#4 Sep 10, 2013, 06:17

Re: re

#3: Tomáš Solinky - re

Ja sa veru zúčastním. MAl som v pláne aj polepiť svoje kolie plagátmi, aby ľudia čo toto nečítajú vedeli že majú príjsť, ale choroba mi to prekazila.

@Tomáš - toľko parkovacích miest na solinkách nie je aby mal každý byt pridelelné svoje!!! to je základný problém. miest cca 2300, bytov cca 4300!

:-(#5 Sep 10, 2013, 15:52

bol som tam, ale už menšiu miestnosť sa nedalo vybrať, asi záchody

boli už obsadené - bohužiaľ, netlačil som sa dovnútra...
Hosť#6 Sep 10, 2013, 17:03
nakoľko mám veľa práce a nestíham, ospravedlňujem sa , ale trvám na svojom.

S pozdravom Lauková
Hosť#7 Sep 11, 2013, 15:25

Re:

#1: -

a plnoautomaticke samopaly

Hosť#8 Sep 20, 2013, 11:16
Napísať komentár
Johny#9 Sep 23, 2013, 06:42
Už teraz nemám kde zaparkovať. To, že zaplatím parkovné mi vôbec nezaručuje, že budem mať miesto na zaparkovanie.Pred vchodom so 14 bytmi máme 5 parkovacích miest. Spoplatnenie parkovanie týchto 5 miest nenafúkne, čiže aj keď zaplatím, aj tak nebudem mať kde stáť. Sú to pre mňa úplne zbytočne
vyhodené peniaze v prospech nejakej súkromnej firmy, ktorá mi de facto nič nedá.Toto je možné iba v Žiline.
Hosť#10 Sep 24, 2013, 18:27
dnes som rozprávala s kolegom, ktorý býva pri rondli, od zavedenia rezidentských kariet, čo je cca 6 rokov (nevedel mi povedať presne) tak poplatok za rezidentskú kartu stúpol z 3 eur na 50 eur ročne, a čo sa týka parkovania? minulý víkend ako rezident nemal kde zaparkovať, toto isté hrozí i nám, niekto si naplní peňaženku a problém s parkovaním neporieši. tak ako ho nikto neporiešil v platených zónach cenra a širšieho okolia za tú dobu ako tam platí zonácia len Trabelsi si mastí brucho
Hosť#11 Sep 25, 2013, 19:44
Napísať komentár

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.