Petícia na zvysenie rodicovského prispevku pre rodicov
Re:
to napíše len ten co nema deti!!!!Po prve ked mudrujes o jaslach a školke tak keby si mal alebo mala vies ze tieta je tam problem dostat!a po 2 dieta stojí vela a ked je na 3000platy tak preco nie je na rodicak?vypocitaj si kolko je 3000x12 a plus odmeny a potom mudruj!!!!
Re: Re:
Veru tak,ten clovek co to pisal zrejme deti nema,uz len podla toho oslovenia decko,asi deti nema ani rad....no po roku ist do prace je skoro od takeho maleho babatka....toto len dementny clovek mohol napisat,matka ktora porodi dieta a predtym cely zivot od ukoncenia skoly pracovala a po troch rokoch materskej zasa bude pracovat si myslim ze ma narok na viac ako tu almuznu z ktorej sa nepokryju ani zdaleka naklady na to dieta...ved zeny na materskej si nevalaju nohy a predtym a znova potom si to zasa odmakame v praci..
mam doma 2 rocnu vnučku a dcera duóstava ten smiesny rodičovsky prispevok, zat robi šofera v autodoprave a vyplat dostava nepravidelne. Bez mojej pomoci by nemali z coho zit a chovat dieta, Z ich prijmu si nemozu dovolit podnajom. ani ziadny uver,statnepomaha mamickam na MD, nuti ich odist od maleho babetka do prace, co nie je stasne riesenie ani pre dieta, ani matku, No je ina moznost?
Pretože, aj ja poberám rodičovský príspevok. Mám 2 deti do troch rokov a tiež som toho názoru, že 226€ na dve deti je málo a veľmi ťažko z toho vyžijeme. Mojím hlasom sa pripájam k tomu, aby bol zvýšený rodičovský príspevok aspoň na min. mzdu.
| This discussion has been closed. |