Petícia na zvysenie rodicovského prispevku pre rodicov
Re:
vidím, že si veľmi zakomplexovany/a.... deti isto nemáš.... a dúfam, že ani nebudeš mať....Pretože takýchto debilov ako si ty tu nepotrebujeme
Re:
tak ty si iny dement a ked sa ta to netika tak sa ani neozivaj.....
Re:
Jasné, mamičkám nedáme...ale cigáňom môžeme pridať, postaviť domy doplácať na nich...Bože takýchto debilov len zbožňujem...
Re:
som v soku ten co tu napisal nieje normalny !!! ale asi ma vo vajciach vodu ked zavidi zenam! chodte sa liecit!
Re:
Zatlieskajme KOKOTOVI . To ze cigani dostavaju byty a podporu cely zivot to je OK , a ze NASIM ZENAM by sa mohlo nieco zvysit uz v poriadku nieje ??? Si obycajny PRASPROSTY HLUPAK ak mas takyto nazor .
Re: Re:
No a čo tí,ktorí aj chcu deti a nemôžu ich mať? Nato zase vy nemyslíte, že sa vráža tisíce eur nato,aby sa to dieťatko podarilo ako su doktori,liečenia,umele oplodnenia a nakoniec to aj tak nevyjde!
Re:
A na tvoj dôchodok kto výroby peniaze? Aj to moje decko, ty primitív.
Ach boze si uvedomujete co pisete ? Sak to by sa zase len prilepsilo cigankam uz teraz sa maju dobre ,ciganka co skonci ZS ma uz decko a nikdy nikde nerobila ma taky isty rodicak ako matka co ma SS s maturitou alebo VS a pracuje toto je fer podla vas ?
Re: Re:
No v prvom rade sa treba zamysliet nad novym trendom, ze 60% manzelstiev za rozvadza, z tych 40% polovica zije spolu len tak a to je este kopa matiek, ktore sa ani nevydali. Zena sa ma starat o dieta, vychovavt ho kym je male a ma mat chlapa, ktory sa ma postarat aby mali co jest a kde byvat. Nemaju rozhadzovat peniaze, kupovat veci, ktore v skutocnosti nepotrebuju, zavidiet ked si niekto moze dovolit nieco viac a hadat sa. Zo vsetkych stran pocuvam len o peniazoch a nejakych nepotrebnych veciach, zavisti a vecnej nespokojnosti. Ludia v sebe pestuju iba nespokojnost a zavist, stale sa za niecim hrnu, stale chcu viac robit aby si mohli dovolit nieco kupit a stale si chcu kupit nieco dalsie a stale viac casu travia v praci, zadlzuju sa a dostavaju do zacarovaneho kruhu. Potom su nespokojny, unaveny, unudeny, lahostajny a povrchny. Kazdy chce byt slobodny, nezavysli, byt pripraveny na to ze co ak sa rozidem ....a neuvedomuju si ze to nemoze inak dopadnut iba rozvodom/ rozchodom. A potom sa vyplakava ze sa ma o mna niekto postarat...... v prvom rade sa nerozvadzajte a vazte si to co uz mate a potom nemusite riesit taketo nezmysli typu ze stat sa o mna nepostara. Mam pre vas novinku: stat sa nepostara o nikoho, kazdy sa musi postarat o seba a preto maju byt rodicia dvaja. Kazde dieta potrebuje mat ako matku tak aj otca, abo aj otec je v rodine a vo vychove dolezity, velmi dolezity
Je dobré upozorňovať a žiadať riešenia danej situácie, pretože na poklese pôrodnosti sa podpisuje zlá ekonomická situácia, neistota.
| This discussion has been closed. |