KAMENÁČ SI NEDÁME !
Kamenný mlyn je v Trnave jedno z mála miest, kde môžete prísť a obklopuje vás kľud. Máme tam jazierka, rybyčky, kúpalisko a v neposlednom rade je tam krásny tieň zo stromov, môžete sa tam prechádzať, v blízkosti je pietne miesto (cintorín) kde večne spí aj moja babička, sesternica či kamarátka.
Pred pár rokmi sa investori rozhodli postaviť tam zástavbu domov, kde dnes žijú zväčša bohatí obyvatelia Trnavy. Ok, pohode. Ale!!! Aby si títo bohatí ľudia začali nárokovať na vlastné obchodné centrum, keď každý z nich má určite minimálne 2 autá, na ktorých sa môže bez problémov previesť do City Areny, Billy, Tesca, Lidla, Arkádie, Maxu (WTF!!! To naozaj chceme ďalšie nákupáky???) to sa mi zdá choré, iracionálne a divné. Ľudia by mali chodiť na prechádzky do lesoparku a nie do nákupného centra. A vraj fitko potrebujú! 2 km od nich je obrovské fitko! Tak keď chceš schudnúť ty tlstá lemra tak sa do neho prejdi alebo sa prejdi aspoň do garáže a tam nasadni do svojho ***** auta a choď!
Kde budu chodit ludia oddychovat...prechadzat sa,lezat v trave,relaxovat,žit...Niektorym nenazrancom len nasrat do rúk a potom ich uz nepustit k vode...
V žiadnom prípade
Táto nezmyselná absurdnosť absolútne nie je potrebná!!!!!! Máme dosť obchodných centier a pod. v meste, kde majú aj byť, kamenáč musí zostať pokojným a príodným miestom presne tak, ako je. Žiadne umele kultivovanie zelene tu netreba, betónové parky, obchody a somariny. V žiadnom prípade. Ak sa toto schváli, som pripravená tomu brániť vlastným telom a vlastne aj zorganizovať celotrnavský fyzický odboj. NIE!
Re: Re:
Vsetko chapem...a znovu...NACO?? Nech to znie, ako chce, ale mne osobne cele to "mestecko" dost vadi, je to neesticke, dom na dome, totalne zbytocne a vlastne sa aj podpisom tejto pozicie snazim zivot tam "zneprijemnit" natolko, aby tato lokalita nebola zaujimava a domov bolo co najmenej. Scesne, ze? Nuz, je to tak. Preco to zrovna vyrastlo pri kamenaci, ked mame vsetky dalsie svetove strany, kde nie je mestsky park? Ano, stve ma to. Nech sa tam ludia nestahuju. Tam, biely kostol ziva praznotou, nech sa paci.
Re:
Presne. (Cit.som clanok, ako sa poslanec kt.tam byva, chudak sa stazoval ze nemaju vybavenost. Tak asi si mal hladat byvanie inde.)
Re: Re:
Tiez som asi hrozna, ale ja nechcem, aby tam mali vybavenost. Nechcem, aby sa tam stahovali. Nechcem tam ziadne domy! Ziadne obchodne centra, hypermarkety, supermarkety, posty! Nie! Nechcem, aby v tej lokalite ludia byvali, takze ano, podpisujem peticiu. Nech tam nic nie je, ani autobus nech tam nechodi. Nech tam ludia nebyvaju. Tam byvaju bociany, volavky, lesne tvorceky, tam rasia stromceky a luky. Priroda! Nie ludia a domy.
| This discussion has been closed. |