PETÍCIA PROTI PLÁNOVANEJ VÝSTAVBE BYTOVÉHO DOMU NA SVRČEJ ULICI


Hosť

#1

2014-06-03 12:34

Dobrý deň,
Chcela by som upozorniť hlavne na chýbajúcu infraštruktúru v mieste výstavby. Pre peších je priľahlá križovatka nebezpečná z dôvodu chýbajúceho chodíka a značenia. Takisto musím upozorniť na fakt, že postaviť pri malopodlažnej zástavbe vysokú budovu je nielen proti súčasnej legislatíve ale aj proti zdravému rozumu a akekoľvek estetike. Zvlášť bezohľadné je poptaviť túto budovu pri škole pre slabozraké deti, kde vysoká premávka môže byť pre tieto deti nebezpečná.

Hosť

#2 Re:

2014-06-04 06:27

#1: -

Dobrý deň,
je to presne ako hovoríte. Ide tu jednak o ten samotný dom, ktorý drasticky znehodnotí prostredie, do ktorého nepatrí, ale taktiež to, ako zaťaží dopravnú situáciu na Svrčej ulici. Počet parkujúcich áut na priľahlom parkovisku, ako aj autá, vychádzajúce z podzemnej garáže, ktoré budú ohrozovať zrakovo postihnutých, idúcich po chodníku. Stavba domu ďalej počíta s úpravou organizácie premávky, ktorá bude znamenať neúmerné zvýšenie počtu vozidiel, prechádzajúcich cez Svrčiu ulicu.
Toto všetko sú veci, proti ktorým by sme sa mali ohradiť, kým sú len na papieri a dá sa ešte niečo zmeniť.

Ďakujeme Vám za Vašu podporu!


Hosť

#3

2014-06-30 16:36

Myslím, že ziskz developerov sú prednejšie ako život občanov Bratislavy ( a žial nie len Bratislavy). Všetci máme právo na priestor na žitie!!!