Chceme naspäť Kristínu Kormúthovú
PS:
A ešte raz mi to vymaž aj s podpisom petície,tak ťa prídem nakopať do riti!
Re:
Plne súhlásím so všetkým čo sa tu popísalo,ale pokiaľ si to tí "HORE" neuvedomia,tak to nemá význam!Situácia na Slovensku je veľmi kritická a ja dúfam,že sa nájdu ľudia (lebo jeden človek nič nezmôže,pretože je to všetko zaplienené hnidami),ktorí to budú chcieť zmeniť.Vsádzam na mladú generáciu,ktorá bude mať odvahu to zmeniť a napraviť v každej oblasti od ekonomiky po poľnohospodárstvo,zdravotníctvo,školstvo...atď.
Re:
nie chory svet ale chore Slovensko a zakony, ktore su ustretove voci pachaniu trestnej cinnosti isteho etnika.
Re:
On je notorický poberateľ sociálnych dávok !!! A ešte nakoniec vysúdi tučné odškodné za nemajetkovú ujmu keďže žiadny svoj majetok nikdy nevlastnil. Cuzí áno pokiaľ ho nepredal v zberných surovinách !!! Toto je Ficoland a Absurdistan 2v 1. Dokedy sa tomuto chcemme prizerať ???!!!
Myslím si, že by sa mal zamyslieť každý slušný obyvateľ Slovenska. Toto už hraničí s perzekúciami majoritného obyvateľstva Nikde na svete sa Cigáni nemajú tak ako na Slovensku. Premnožia sa a potom budeme cez deň chodiť kanálmi !!!
POZOR!
Myslel som si že som denmokrat a všetci sme si rovni biely čierny ,žlty fialovy! Avšak odkedy odo mňa starosta Žehry vylakal 27 E a nevratil a v sučastnej dobe je vo vezeni udajne za obchod s bielym mesom a videl som vykonavať 12 ročneho mladika uprostred cesty veľku potrebu a podľa hromadiek na ceste nie po 1.krat a užeru začinam zvažovať podanie žaloby voči tomuto etniku za traumu ktoru my spôsobili a zmenili moje myslenie bojim sa napisať ale ja nechcem byť rasistom preto som proti akemukoľvek postihu p.Kormúthovej !!!!
sukromny nazor
hanba...
alebo sa o tu spinu postarame a zacneme to nazyvat pravym menom..
| This discussion has been closed. |
Re:
#60: -
Jak se to ty kurvy z RTVS dozvědeli ?