Petícia za uvádzanie celkovej ceny za zájazd

Kontaktujte autora petície

Táto diskusná téma bola automaticky vytvorená k petícií Petícia za uvádzanie celkovej ceny za zájazd.

Jan

#26 Re: Re: VY STE ČISTO ZCESTNÍ !!

2013-11-26 07:33

ca - vy kde zijete? v krajine zazrakov ? z tej polovice pracujuceho naroda je blizsie dotovat vlastnych rodicov a znamych ako vyhodit peniaze na dovolenku, preberte sa !!! co to tu dristate ! SPROSTOST narastala v hlavach politikov ktory si nedovidia ani na spicku nosa a uz vobec nie na problemy obcanov ktore ich trapia. Tu prebieha GENOCIDA - pod ruskom zakonov zabijaju ludi. Cim viac zakonov tym viac bordelu. Tu ludia pachaju samovrazdy, vrazdy, ...

#24: ca - Re: VY STE ČISTO ZCESTNÍ !!

 

Ľubka

#27 Re: Re: Re: VY STE ČISTO ZCESTNÍ !!

2013-11-26 21:39

#26: Jan - Re: Re: VY STE ČISTO ZCESTNÍ !!

Akože to o čom tu točíte? Som predavačka a muž stavebny robotník, ale na dovolenku si stále našetríme a chcem vedieť už z reklamy koľko níás to bude stíť, taže som za túto petíciu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ca

#28 Re: Re: Re: VY STE ČISTO ZCESTNÍ !!

2013-11-27 06:17

#26: Jan - Re: Re: VY STE ČISTO ZCESTNÍ !!

Pan Jan ja uznavam aj Vas nazor ale o tom nie je tato peticia a plne Vas chapem lebo nikomu sa nezije lahko myslite ze my pracujuci v ca to mame jednoduche? Vobec nie a posledne dva roky absolutne nie ... my len chceme aby sa uzakonilo to co malo byt uzakonene davno pre dobro klientov ( tiez obcanov tohto statu) ktori mozu a chcu chodit oddychovat ( a nie je ich malo) . Podporujeme aj mnoho inych peticii , ktore s cestovnym ruchom vobec nesuvisia to ze sa tu deje v tomto state jedno velke svinstvo vieme vsetci a verte mi raz k niecomu pride ale to sa my slovaci musime zobudit vsetci nie par ludi ktori su kazdy den v uliciach a ziadaju zmenu !!!!!

Občan

#29 Súhlas

2013-11-27 09:24

Súhlasím s petíciou. Predstavte si, že by boli ceny napr. áut uvádzané, ako ceny zájazdov.
...Mercedes ...super cena, len 2990,-, povinné príplatky: motor,- 19990,- volant 990,- kolesá 2990,- sedadlá 2990,- sklá 3990,- dvere 4990,- ....atď. a výsledná cena 38930,- EUR. A takto dajako to funguje s ponukou zájazdov na Slovensku. Ono to pekne vyzerá, keď je v reklame, že cena zájazdu je toľko a toľko, avšak klient si to za tú cenu nikdy nemôže kúpiť.
Gyros.

#30

2013-11-27 15:23

...jedna otázka pre cestovné agentúry...zaplatia klienti o 10% - 15% viac za zájazd po zavedení konečných cien??...pretože o cca takúto sumu sa navýšili ceny zájazdov napr. v susedných Čechách, a ak sa nenavýšili tak túto stratu zdieľajú "odporné, využívačné a klamárske" cestovné kancelárie, ktoré tých 10% pri aktuálnej situácii zľiav môže priviesť rovno do hrobu...čo budete potom predávať, Váš vlastný produkt??... :-)...osobne by som zatvoril ck aspoň na jednu sezónu a otvoril oči všetkým pravidelným dovolenkárom za "300 éčiek s all inclusive"...skúsiť vyhľadať hotely, dopravu, poistenie, transfery, nejakú tú osobu čo im na mieste pomôže keby niečo a podobne, a potom urobiť suma sumárum a zapotiť sa pri cene, ktorá im vyjde...samotné cestovky sú vinné týmto zľavovým šialenstvom, priveľa objednaných kapacít a málo kupujúcich ich doviedli až ku dverám neziskovosti. Na druhej strane množstvo agentúr predávajúcich štýlom "počkajte ešte, veď to bude lacnejšie" už len pomohli tejto tragédii, ako by zabudli, že z toho žijú aj oni.
Som ja veeeeľmi zvedavý na to, ako sa "vyvrbí" celá táto situácia, ale v každom prípade to čo len trochu inteligentnému cestujúcemu nepomôže prakticky vôbec....a reklama v štýle CK je dnes na každom kroku. Tak o čo naozaj ide??
agenturnik

#31 Re: Re: Podpora

2013-11-27 15:36

#2: cestovna agentúra - Re: Podpora

Hlasovanie podla klubov hovori za vsetko. Vsak pan Munko (Satur Travel), ktory bol samozrejme proti ;)

K tym agenturam, ked ste vsetci sa tak preco sami neuvadzate na vasich weboch celkove ceny za zajazdy? Cest vynimkam, su tu aj agentury ktore sa neboja celkove ceny uvadzat uz par rokov aj na ukor mozneho usleho zisku, koli nerozvaznosti lahko oklamatelneho spotrebitela...

L.L

#32 Re: VY STE ČISTO ZCESTNÍ !!

2013-11-27 16:01

#19: Nattália Itália - VY STE ČISTO ZCESTNÍ !!

Ak Vás problém cestovania a cien zájazdov netrápi, neviem, na čo sa do toho pletiete. Ja túto petíciu beriem z pohľadu predajcu zájazdov, keďže prevádzkujem cestovnú agentúru. Konečná cena by nám veľmi uľahčila robotu najmä preto, že sa často stretávam s tým, že mi klient príde do kancelária a povie mi, že na internete videl super ponuku - 350 EUR, letecky, Tunisko, All inclusive. A vraj za túto cenu chce ísť na dovolenku. Len akosi na tom internete zabudol kliknúť na cenu, aby sa dozvedel, že k tejto cene musí pripočítať ešte letiskové taxy, palivové príplatky a pod. Tým sa dostane na cenu cez 500 EUR. Keď mu ja núkam tento zájazd za reálnu konečnú cenu, dobre že mi nevynadá a neobviní ma, že ho chcem okradnúť. Takže jednoznačne konečné ceny pomôžu i nám, predajcom zájazdov v agentúrach. A predovšetkým ľuďom, ktorí sa nevyznajú v kalkuláciách cien cez internetové portály.

Dadaska

#33 Re: Re: VY STE ČISTO ZCESTNÍ !!

2013-11-28 08:46

#21: tiez cestovkarka - Re: VY STE ČISTO ZCESTNÍ !!

Správne. Je potrebné uvádzať konečné sumy za zájazd ale taktiež ľudia by mali mať trochu logického uvažovania a súdnosti hlavne pri last minute.

Je choré, keď príde klient pýtať dovolenku letecky all inclusive v sezóne dvaja dospelí a dve deti za 1000 -1300 €.

A potom ešte napíše sťažnosť, kde chce vrátiť 50% z ceny dovolenky.


Hosť

#34 suhlasim

2013-11-28 09:28

suhlasim

Hosť

#35

2014-04-23 07:02

konečne bude v tom jasno, skvelý nápad!
Drago

#36 Re: Podpora

2014-04-23 07:32

#1: Ocku - Podpora

a aky presne prospech im to prinesie?:)