Petícia za zníženie trestu pre Františka Koleno
Si chorá osoba ako tá sudkyňa
Si chorá osoba ako tá sudkyňa, a nemáš zdravý úsudok
?
Re:
Nemaj obavy o policajtkynu nohu, ani o jej koníčky. Tá ešte vyžmýka Sociálnu poisťovnu-a tie náhrady čo jej vyplatia, tak vy ste o takých prachoch ani nepočuli. A až mala obavy o koníčky, nemala vykonávať rizikové povolanie, a mala sa venovať koníčkom
aj mne vadí veľmi ťažká a zložitá vymožiteľnosť práva na Slovensku a nie práve najrovnejší meter pri udeľovaní trestov, aj mne vadí, keď policajti buzerujú, merajú na miestach kde vedia že vyberú rýchlo a veľa bez ohľadu na to ako zvýšia bezpečnosť, aj mne vadí, že niekto autom zabije 5 ročného chlapca a dostane smiešny trest a keby som to nedajboh spôsobil ja, tak ma zavrú, že budem čierny,ale...
prosím každého v tejto diskusii kto bagatelizuje čin mladého človeka, športovca, aby brzdil, pretože ak je niekto chlap keď zaútočí opitý na ženu, tak nech je chalp aj keď má za to niesť následky.
ja som naopak za ešte tvrdšie tresty za akýkoľvek zločin, ktorý ohrozuje prežitie iného človeka! aby sme si my všetci rozmysleli, či na toho druhého siahneme, či si vypijeme a potom budeme konať. ak to budeme bagatelizovať, tak si ten človek povie, že šak sa mi to nejak prepečie. a stáva sa tak takým istým, ako tí na ktorích dnes nadávame, lebo neboli tak veľmi potrestaní...
chápem, že má chlapec posraný veľký kus svojho života, ale za svoj čin musí niesť dôsledky. inak nám hrozí to, že namiesto policajtky napadne on alebo niekto iný zajtra mňa, teba, naše deti alebo rodičov, lebo sa mu akurát v tom alkoholickom opojení nepozdávali a priplietli do cesty....
Adekvatny trest
trest
Keby...
Keby tej sudkyni striekala slzák z 30 cm. do očí, verím tomu, že tá sudkyňa by jej polámala aj druhú nohu
Sudkyni...
Re: Adekvatny trest
Strekla si si niekedy slzák do očí ? Tak to porad niekomu nech ti strekne, vála sa po Tebe, a bojuješ o holý život na zemi. Ten vojak z povolania na východe ako pochodil ked mu toto isté urobili policajti. Nuž, zabili ho. Tak sa dokáž trošku vžiť, z galgana sa razom príchodom polície stáva obeť. Tam konal inštinkt, a strach o život svoju úlohu. Zásah policajtov bol pravdepodobne neprimeraný, mohli mu spáliť oči. Mali ho spacifikovať a nasadiť putá. Policajtka mala zjavne slabú úroveň výcviku, mala malú fyzickú zdatnosť, a nezvládla zásah v daný moment. Chlapčiska nezastávam, len trest sa mi zdá neprimerane velký
Re: Re: Adekvatny trest
som zabudol ze ona to striekala z dlhej chvile nanho, asi isla okolo a len tak mu to strekla, a on chudak najebany co mal robit? rozkopal zene koleno s trvalymi nasledkami.
Zastanme sa najebaneho chuligana, kt pravidelne provokoval a bil sa.
asi ho donutili aby sa opil jak prasa, a donutili k tomu aby zbil dvoch ludi, a donutili aby rozkopol zene koleno.
on zato nemoze
Re: Re: Re: Adekvatny trest
#1214: - Re: Re: Adekvatny trest
Ked nemala na to aby ho fyzicky spacifikovala, zjavne mala nedostatočný výcvik. A až na to povolanie nemá, nech doma strikuje ponožky. Darebák ožratý-no bol, a dufajme že to olutuje. A kolko ožratých policajtov sa nevie spratať do kože ? A sudcov, atd..Ked Harman vystrielal v Devínskej cigánsku rodinu, ožratí sudcovia si z toho robili karneval.
Re: Re: Re: Re: Adekvatny trest
#1216: Svatý - Re: Re: Re: Adekvatny trest
nemala? myslis ze si nacvicis jednu situaciu v telocvicni a potom kazdy konflikt na ulici budes podla toho riesit?
kazda situaciu je ina, a nikdo sa nedokaze na nu pripravit, hladame kde to zacalo, a kdo to zacal. a neobvinujem tych kt nas chrania
Kam tento štát speje, toto je tá istota( istota že máš na pár rokov postarané o bývanie )nech idú všetci kompetentní do riti. Miesto nápravy chlapca poznačia na celý život. Kde tí sudcovia študovali keď ani nevedia navrhnúť primeraný trest. Celý svet sa rúti dole vodou a preto ľudia robte s tým niečo !!! Dajte mu šancu. Ďakujem
Re:
http://www.topky.sk/cl/100370/1368016/Krvavy-utok-pri-Cadci--Jane--35--zatal-macetou-do-hlavy--zasiahol-aj-mozog- sa môžem staviť že tomuto hajzlovi daju menej rokov... To je ten náš sistém skvelý...
Re:
dieta? tak mu nemali davat obciansky...
tak by mohol rozbit tvoju dcera lebo ja o to nestojim, ale ty by si mu to prepacil sak robi sport
| This discussion has been closed. |
Re: Re:
#1195: - Re:
A Žitný mal potom dostat 15 rokov, Skrúcaný a ďalší ťak isto. Tu ide o ludský pohlad, porovnanie-nikoho so zdravým rozumom nejaké tabulky nezaujímajú, tie neriešia nič. Toto spravodlivý rozsudok nebol, a to chápu ludia mladí, starí, vzdelaní,aj menej vzdelaní. Ten čo vyniesol ten rozsudok, sebe akurát tak isto ublížil a urobil si poriadnu hanbu-samozrejme až má tá osoba vôbec nejaký charakter. Až by bol rozsudok spravodlivý, ludia by súhlasili a nezastávali sa galgana čo nedokázal správne reagovať v dannej situácii. Ludia to nebudú chápať ako nejaký správny rozsudok, pravý opak-očierni to ešte viac sudcov, a celý tento právny a chorý systém