Petícia za zníženie trestu pre Františka Koleno
zásah. A ako by aj mohla, keď pri jej proporciách by určite neprešla fyzickými previerkami, ktoré policajti absolvujú. A taktiež by ma zaujímalo, že prečo sa k tomu nevyjadrí samotná poškodená. Keby
som bol na jej mieste, tak do konca života chodím kanálmi.
Re: Re: Re:
Tak ty si určite bývalý alebo súčastný policajt alebo úplny pako. Keby si vedel, ako to bolo v skutočnosti, určite nenapíšeš tento primitívny komentár. A neverím, že si si v živote nikdy nevipil a neurobil nejakú somarinu.
koleno
Chcel by som vidieť kebyže to urobia vašej priateľke alebo sestre, prekopne koleno nejaký deges a ona kríva cely život je invalid.
Treba ho poľutovať.
Re:
Presne, mohol to urobit mojej mame, sestre, frajekre.
nech zatvaraju debilov, ked je retardony a nevie ovladat svoje telo a hlavu, nemali mu dat obciansky
Re:
nik ho nelutuje ale osem rokov trest urcite ano len nie taky vysoky
Re:
zaujata?.. on dostal spodnu hranicu... za to ako je to v trestnom poriadku klasifikovane.. mohol dostat 8-12.. on dostal 8 a ty povies ze bola zaujata.. ach jaj
Re: koleno
Chyba bola že lámal Koleno-koleno. Sebe tým nalomil väz. Sčurko nelámal nič, radšej zabil, podla tohto príkladu asi preto-aby mal nižší trest. Že je to choré ? Nie, chorý je tak vysoký rozsudok, súdnictvo, a skorumpovaní sudcovia-ktorým už nik neverí že sú čestní a nestranní. Pani sudkyni prajem len tolko, aby sa to isté, alebo niečo podobné stalo jej synovi-ale tí by sa určite nejako vykúpili, tak ako Žitný, Skrúcaný atd....Škoda Slov
Re: Re: Re: Re:
Predstav si že vypil. A parkrát aj riadne, ako skoro každý človek. A blbosti som porobil všelijaké ale ani keď som bol strieskaný ako raketa tak by ma vživote nenapadlo útočiť na policajta. Lebo za prvé niesom agresívny debil ktorý keď si vypije tak nevie čo zo sebou, a za druhé aj keď som bol možno párkrát "ožratý ako prasa" vždy som vedel kde sú hranice. Keď to má človek vštiepené tak to nezabudne ani keď sa ožere. Alkohol možno odbúra zábrany ale neurobí z človeka niečo čím nieje.
Re:
#1112: pista - presne tak pista, co tu pise ze ked uz nezije tak sa nemusi trapit! peter dal si do nosa a zacal pisat blbosti!! zranene koleno alebo byt mrtvy???
Re:
ano zasluzi si trest! ale 8 rokov??? ved neslo o planovanu vrazdu, nemal zbran pri sebe.... prezident by mu mal udelit milost!!!
| This discussion has been closed. |
Re:
#1164: -
znižit trest možno ale bez trestu nie.... a zničil si podla toho čo viem život a karieru sám....