Otvorený list na ODVOLANIE Oľgy Pietruchovej
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: LUW
Ako si vobec moze dovolit urazat, klamat a osocovat ludi, ktori nesuhlasia s jej "cudnymi" nazormi? Dufam, ze bude naozaj zbavena svojej funkcie. Maria
čo učiť na škole?
Škoda, že zo škôl sa vytratili predmety ako pestovateľské práce, technická(?)náuka, varenie, toto sa žiaci ZŠ nemôžu učiť, lebo je to "zneužívanie prácou". Ale najdôležitejšia činnosť človeka v živote je sex. A tak sa nám deti budú v škole učiť zásady sexuálneho života a o antikoncepcii, čo je veľmi užitočné, keďže s takýmito zručnosťami si môžu zarobiť na živobytie. Naučia sa základné zásady ako sa postarať "o seba" a svoje rodiny a budúce pokolenie? - ak tak iba o plodenie. A v reálnom živote to vypadá asi takto: dievčatko od 12 rokov sexuje, od 15 sa napcháva antikoncepciou - všetko s požehnaním vlastných rodičov, ktorí chcú byť moderní a nevypadať ako totálni magori - príde do zamestnania a nevie si po sebe umyť šálku od kávy, keďže mamička neprišla urobiť po nej poriadok..... A tak sa z naších ratolestí stávajú ľudia závislí od sexu a rôznych zvrátených praktík a ďalej z nich budeme robiť zvieratká so základnými pudmi bez vlastnej vôle a bez kontroly zdravého rozumu. Lebo taký je závislý človek... nedokáže si rozkázať a ovládať sa...
Re: Re:
tiež to tak chápem... sama žijem síce mimo Slovensko, ale navždy budem Slovenkou a na životných podmienkách mojej rodiny mi záleží..
sr.Jana
Re: LUW
Treba tu trochu rozlišovať .. keď sa nezávisle pozrieš do diskusií na Sme alebo inom mienkotvornom denníku, všade kde sa otvorí polarizujúca téma či už potratov alebo eutanázie alebo homo-manželstiev, skús si spočítať nenávistné reakcie z oboch strán .. zistíš najmenej dve veci: 1. že kresťania majú výrazne menej nenávistných reakcií ako nekresťania, a 2. že to čo Ty nazývaš 'kresťanský pohľad na svet' je pohľad ktorý ochraňuje život .. a nielen kresťanov, ale aj nekresťanov. Asi ešte nemáš vlastné deti, ani rodičov ktorí sú starí, ani Ti nikto nekáže sobášiť homo-partnerov, ani Ti nekáže ako lekárovi vykonať potrat ... nie sme zaslepení ... práveže sledujeme čo sa deje v okolitých štátoch a sme zhrození.. Toto nie je o slobode určitej skupiny ktorá doteraz slobodu nemala ... toto je o tyranii ktorú vykonáva malá skupina na tých ostatných, ktorí chtiac-nechtiac sú postupne nútení zákonmi robiť veci ktoré nechcú, alebo im to znemožňuje vychovávať svoje deti podľa ich presvedčenia. Kresťania v tomto prípade bojujú aj za Tvoje deti a za Tvoju slobodu .. a nie je pravda že by som nenávidel p. Pietruchovú, ale nechcem aby štát presadzoval to, čo momentálne presadzuje jej ústami a rukami.
nezmysel peticia
Presmerovalo som z fasboku na tuto peticiu, a ani som nevedel kto je ta pani co pise tie blogy a co je peticia proti nej, tak aby som jej neublizil len pohladom jednej strany, lebo peticia bola dost ostro pisana, tak som si precital jej blogy a musim povedat ze su super, pise argumentne a musim suhlasit. Teda chcem sa vam podakovat za to, ze ste ma na nu upozornili, do dnes som nevedel kto to je, ale uz ma moju podporu, takze peticiu nepodpisem.
ta slovencina dostava na frak
doporucuje sa list ty nemehlo, odporuca sa clovek... ach jaj
| This discussion has been closed. |