Poslanec Kuffa, ospravedlňte sa LGBTI ľuďom a ich blízkym!

Kontaktujte autora petície

Táto diskusná téma bola automaticky vytvorená k petícií Poslanec Kuffa, ospravedlňte sa LGBTI ľuďom a ich blízkym!.

clovek
Hosť

#26 re:V.Marušic

2013-09-27 10:50

Aj medzi heterosexuálmi sú určite silne problemarickí jedinci, nereprezentujúci slušnú a normálnu väčšinu. Rovnako je to aj medzi homosexuálmi. Nie som presvedčený o neškodnosti a spravodlivosti legislatívnych nárokov. Požiadavka na akceptáciu je nereálne, jediné čo je dlhodobo dosiahnuteľné je náročná tolerancia a moja vlastná predstva? Ak som homosexuál  nie som povinný to komukoľvek vešať pred oči a dokonca sa tým chváliť, pochodovať výstredne sa obliekať a obnažovať sa na verejnosti či deklaratívne a provokatívne deklarovať svoju sexuálnu orientáciu. Žijem si svoj život a túto hru prírody s mojou sexualitov si realizujem v súkromí a samozrejme neprovokujem a nedožadujem sa toho čo vôbec nepotrebujem. Na to aby som s kýmkoľvek žil nepotrebujem štátny súhlas, informácia o zdravotnom stave nie je žiadna životná výhoda a už spomínané dedenie je možné zabezpečiť  zmluvne. Nechcime pre cca 4 ľudí zo 100 rovnakú právnu a spoločenskú agendu ako má heterosexuálna rodina je to neprimerané. Nie heterosexuáli homosexuálov postavili do tejto spoločenskej pozície, ale príroda, rovnako ako kohokoľvek iného odchaľujúceho sa od bežnej populácie.

 

gg

#27 Re: Re: Pre všetkých slušných ľudí

2013-09-27 12:43

Tento príspevok bol odstránený autorom petície (Show details)

2013-09-27 12:45


Tento príspevok bol odstránený autorom petície (Show details)

2013-09-27 13:00



Hosť

#30

2013-09-27 16:03

Je neskutočne hlúpe a nadmieru opovážlivé takto verejne vystupovať proti akejkoľvek skupine ľudí. Priala by som si za seba a za nemálo ostatných jedincov, ktorí behajú po Slovensku, aby boli ľudia ako pán poslanecs Kuffa za nie len tento, ale aj množstvo iných svojich výrokov "odstránený" z politiky a z očí ľudí. Takouto nenávistnou propagandou a politickým prístupom sa situácia u nás nikdy nezlepší.
Žijem s priateľkou v usporiadanej a krásnej domácnosti, v ktorej nie hádky a promiskuita, ale láska a správna výchova detí sú na dennom poriadku. Áno, ja a moja priateľka, aj keď sme obe ženy, máme už tri spoločné deti a nebránime sa ďalším. Pracujeme, priatelíme sa, pomáhame, staráme sa, tvoríme.. žijeme.. ako všetci ostatní.
Prečo ľudia ako pán Kuffa nám hádžu polená pod nohy? Čo mu dáva právo verejne nám upierať naše práva, poprípade nás hanobiť? Už tak máme málo, právne a sociálne neupravené vzťahy..
Pán poslanec Kuffa by sa mal nad sebou zamyslieť a z "lásky k bližnému svojmu" prehodnotiť slová, ktoré púšťa z úst.

S pozdravom
Ľubica Kováčiková

Tento príspevok bol odstránený autorom petície (Show details)

2013-09-27 18:22


Tento príspevok bol odstránený autorom petície (Show details)

2013-09-27 18:34


panna Mária

#33 je to smutné

2013-09-27 19:32

v moslimských krajinách je zase prirodzene väčšina moslimov a správajú sa tak, že v jednej ruke majú Korán a v druhej AK47. Každú odlišnosť hneď trestajú. Je smutné, že aj náš štát neostáva sekulárnym, ale do nášho parlamentu sa zanáša biblia, katechizmus a iné predstavy, na základe ktorých si niektorí vytvárajú im vhodnú morálku. Ale samozrejme, tí idioti neberú ani ten korán, ani bibliu so všetkými chlpami od A do Z, lebo to by sa museli inak správať, ale vyberú si len to, čo im vyhovuje pre ich politické ciele. A prečo to robia? Jednak na nenávisti a boji voči vybraným skupinám a riešení neexistujúcich problémov si za podpory cirkvi vytĺkajú svoj politický kapitál a jednak tak samotní cirkevní papaláši odvracajú pozornosť od svojich prúserov , ktoré narobili a nechcú aby ich spoločnosť riešila. Je smutné, že takto lacno sa dá oblbnúť až 80 tisíc ľudí a idú mávať ako na prvého mája, lebo im to pán farár prikážu :( Je to hanba pre nás.

Hosť

#34 Re: Re: Re: Pre všetkých slušných ľudí

2013-09-27 20:30

#6: Martin Brezovský - Re: Re: Pre všetkých slušných ľudí

Pane mýlite sa. Pomýlené pohlavie je "Choroba"! Pokial to neviete, opýtajte sa genetikov.

Laco

#35 Re: Môj názor

2013-09-27 20:34

Andrej

#36 Re: Re: Re: Pre všetkých slušných ľudí

2013-09-27 21:39

#3: Roman Dulgerov - Re: Re: Pre všetkých slušných ľudí

Môžem sa spýtať, prečo organizátor petície odstránil príspevok č.1 - pravdepodobne pána Dulgerova?

Viera

#37 Re: Môj názor

2013-09-28 00:05

#17: Peter Fekiač - Môj názor Krajny extremiznus, NEvazeny pane, je tento vas vyplod. Naozaj sa dajte liecit a ockovat proti akutnej homofobii, ak povazujete vyrok chudaka Kuffu za ctihodneho reprezentanta krestanskej kultury. Naucte sa prosim pekne rozumiet pisanemu textu a kontextu, potom azda pochopite preco povazuje Hana Fabry za dolezite poukazat na nehoraznost kuffoviny tohto rangu. Ved ten clovek, ktory je plateny za poslancovanie a nasledny nastup na - podla neho - prilis neskore IC - v kontexte krestanskej kultury vyzyva cast obyvatelstva na samovrazdu, kedze neziju poskryvani do dier a o svojej laske sa uz neobavaju hovorit na verejnosti. Hanba a trest pre takuto hatespeech!

Tento príspevok bol odstránený autorom petície (Show details)

2013-09-28 05:36



Hosť

#39

2013-09-28 06:09

Dobrá petícia, bohužiaľ v našom štáte sa úplne základné veci musia vynucovať petíciami. V normálnej spoločnosti by psychopat ako Kuffa bol okamžite braný na zodpovednosť, namiesto toho je naďalej zákonodárcom tohto štátu.Ďalšie svinstvá tu robí katolícka cirkev a ovečky poslušne bľačia. Naša komunita nie je až taká malá, len ľudia sa boja priznať svoju orientáciu.Homosexuálne orientovaní ľudia sú prínosom pre túto vymletú spoločnosť, keby sa všetci priznali, občania by len oči otvárali, kto všetko je tzv. iný. Výborne Hana Fábry, vďaka za roky práce pri presadzovaní našich práv....s pozdravom Beáta Šidlíková, Galanta
Marta Kováčová

#40 Re: Re: Re: Re: Pre všetkých slušných ľudí

2013-09-29 10:50

#36: Andrej - Re: Re: Re: Pre všetkých slušných ľudí

To zaujíma aj mňa. Reagovala som na ten príspevok, neviem, čo na ňom mohlo autorovi/autorke petície prekážať.

Marek Par

#41 Re:

2013-09-29 11:15

#39: -

Pomoooc.... Beata Šidlíková... po precitani vasho komentara naozaj pochybujem, ci k tej vymletosti spolocnosti skor neprispievate, nez by ste boli jej prinosom...

LGBTI brain washing naplno funguje.... co? Akoze proti vacsine homosexualov nic nemam, ale ked sa niekto stretne s ocividnom blbostou, tak zacinam chapat ich namietky, ale tie nijako nesuvisia s orientaciou...

Jozo Mravec

#42 Kazdy kto ma iny nazor ako LGBTI pojde pred sud!

2013-09-29 12:02

Cielom Hany Fabry je zaviest tzv. Hate speech.
Kazdy kto povie iny nazor ako ma LGBTI komunita, bude potrestany. Uz spravili prvy krok k tomu, zaviedli trestny cin nenavisti kvoli sex. orientacii...


Zuzi

#43 Re: Kazdy kto ma iny nazor ako LGBTI pojde pred sud!

2013-09-29 12:18

#42: Jozo Mravec - Kazdy kto ma iny nazor ako LGBTI pojde pred sud!

Hate speech neplatí vtedy, keď má niekto iný názor, ale keď podnecuje nenávisť čiže HATE. Pred súd pôjde osoba, čo podnecuje nenávisť a tým ohrozuje bezpečnosť nejakej skupiny obyvateľov, nie keď povie negatívny názor. Ste klamár alebo len hlúpy? Trestný čin nenávisti voči sex. orientácii je ok zaviesť, lebo ak si všimnete je to sex. orientácia vo všeobecnosti nie len homosexuálna, takže chráni aj vás. Máte s tým problém? Nechcete byť chránený? Zapnite trochu rozum a neunášajte sa nenávisťou.


Hosť

#44 Re: Re: Môj názor

2013-09-29 13:03

#37: Viera - Re: Môj názor

Pani Vierka, nuž, ak si myslíte, že Kuffa tým výrokom navádzal ľudí na samovraždu, tak potom len toto: pokoj, zhlboka dýchajte a malo by to prejsť. A treba tiež siahnuť radšej po ľahšej literatúre. Netreba sa zbytočne moriť s tým, čo je nad Vaše sily.

marian
Hosť

#45 #17: Peter Fekiač - Môj názor

2013-09-29 13:09

Suhlasim organizovane skupiny  okolo LB su zname svojou netoleranciu voci inym nazorom. Ak je urazlive citovat vyroky z biblie bez toho aby sa posluchac zamyslel nad ich vyznamom, co je potom mozne hlasat ??? Osobne poznam a mam priatelov aj inej orientacie, no ti sa nepotrebuju zviditelnovat, vyvolavat konfrontacie, jednoducho s nami ziju a nikoho ani nenapada ich odlisnost. su totiz NORMALNI.

panna Mária

#46 je to márne

2013-09-29 13:09

Zuzi, argumenty na Zvolenského ovečky opité ópiom slepej viery neplatia. Rozum sa mi zastavuje nad ich nenávisťou voči LGBTI. Najmä si neviem predstaviť, že čo majú proti takým intersexuálom, čo im už len tí urobili, kde oni urobili nejakú chybu??? Môžu intersexuáli, alebo aj transsexuáli za to ako sa narodili?
panna Mária

#47 Re: Marian

2013-09-29 13:22

#45: - Marian

Spomínam si na Lets Dance, kde heterosexuálne páry tancovali tak, že sa skoro preťahovali na pódiu a ženy boli veľmi úsporne oblečené. Nikto proti tomu nemal nič. Ani pán farár nemali. Až na jeden pár, dvoch gejov, ktorí boli slušne oblečení a tancovali tak, že neboli na sebe nalepení. Vtedy sa písali petície, katolíci sa postavili do šíku, všetci ako jeden. Povedz mi úprimne, kto nie je normálny? A zrovnaže to vadí len katolíckej cirkvi, ktorá má stále nejaké buď pedofilné problémy ako teraz s tým dievčatkom v Zlatých Moravciach, prípadne farár narobí deti kade tade (ja sama takých poznám, je jeden už aj ženatý) a ďalší su teplí. Však, práve Vatikán je najväčším hniezdom teplých :) Sám pápež Bergoglio povedal, že vo Vatikáne je silná homolobby, teda asi na vysokých miestach v KC sú práve tí naši. Takže učiteľskí úrad cirkvi, ktorý vy musíte rešpektovať je teplý úrad, sú to naši a vy, chudáčikovia ste len ovečky. A príde deň, keď Vatikán povie, že byť teplým je normálne a vy zase zmeníte podľa Vatikánu názor, lebo ako katolíci musíte vierou prijímať to, čo vám KC na verenie predkladá. Takže, pochválen buď Ježiš Krisus a zídeme sa na ďalšom Pride :)

marian

#48 Re: Re: Marian

2013-09-29 13:39

#47: panna Mária - Re: Marian 

 Preco ti vadi len RKC ? je vela inych ked uz sa bavime o krestanstve - prudov a hnuti. Samozrejme neschvalujem sex v priamom prenose pred detmi v jeho vulgarnej podobe. Vsetko ma svoj cas a aj podanie sexuality dietatu ma byt nenasilne a v sulade s jeho zaujmom o tuto stranku zivota najlepsie v podani milujucej rodiny.Matky a otca. Tak ako tebou spominane exhibicie v telke odsudzujem aj tzv. Duhove pochody. Co komu prinasaju ?? Exhibicia , vytvaranie konfrontacii. Ja to neviem zakoncit pozdravom tvojej komunity lebo ho nepoznam , takze pekny den.

panna Mária

#49 Re: Re: Re: Marian

2013-09-29 13:55

#48: marian - Re: Re: Marian

 

nehovorím o RKC, ale celkovo o KC. A prístup KC mi vadí z dôvodov, ktoré som už spomenula. Trošku skáčeš z témy na tému, spomínaš viacero tém, bolo by dobre sa venovať jednej téme. Podľa mňa by dieťaťu základné vedomosti o sexualite mala dať škola, lebo v rodine to nemá vždy správne odprezentované, prípadne nijak a dieťa potom nevie základné veci už v dospelosti - poznám také prípady. Čo prinášajú Dúhové pochody? nuž, obyčajne sa mi LGBTI bojíme, že napríklad aj v práci niekto o nás zistí, že kto sme a čo sme, lebo mňa napríklad po odhalení, že som trans by asi prepustili z práce a neboli by na mňa veľmi dobrí. Nehovorím o iných veciach, ktoré zažívam aj ja napr. na dennodennom poriadku. Preto Pride je príležitosť vyjsť do ulíc a upriamiť pozornosť na seba, že AHA AJ JA SOM TU A REŠPEKTUJTE TO, PLS. Nie je to exhibícia, je to len pripomenutie spoločnosti, že nie je tu všetko buď čierne, alebo biele. Pekný deň, Majo :)

Zuza K

#50 Re: Voľby do EP

2013-09-29 16:40

#13: irvine - Voľby do EP

Irvine, Hanka háji práva všetkých občanov, a tiež práva tých, ktorí ich sami obhajovať nevedia - práva zvierat a prírody. Stačí čítať jej názorový sĺpček každý štvrtok v Pravde a bude vám jasné, že Hanka stojí na strane všetkých slabších.