zachráňme bezplatné cestovanie pre držiteľov ZŤP preukazov
je to ubohe
je to ubohe pytat od ludi peniaze ked ich maju tak malo
Re: 1s1
Spravne aj ja potrebujem preukaz chodim do školy a staram sa o svojho priatela! Platí zadarmo je velkom meste - znamena ze hlavne mesto je obrovské mesto a stoji to vela penazí. Spravne, zadarmo dopravu, nie všetci maju peniaze
MHD cenník
Na zľavnené cestovné majú nárok:držitelia preukazov ŤZP (vrátane invalidného vozíka) a držitelia preukazu ŤZP-S (vrátane sprievodcu)
Mesto Bratislava 100+101 30dní: 13,00€ 90dní:34,30 € 365dní:130,00 €
Re:
Spravne, Vlada je sprosta aj pocujuca a nevedia čo je ZIVOT NEPOCUJUCICH! Ale pocujucí ziarlia na nepocujucích že vsetko ma zadarmo ale nepravda ale Pocujucí su neschopnosť vykonavať svoju v hlave! Pocujucí chodte pozriet navsteva pre nepocujucich zivot!!!
Re:
s prepacenim ,ale takuto peticiu moze vytvorit len idiot, peticia neobsahuje zakladne informacie. Minimalne tu mal byt prelink na cennik alebo odkaz na dany clanok
jasne je napisane
(Cenník vychádza z materiálu BID, a. s. predloženého zastupiteľstvu Bratislavského samosprávneho kraja a Mestskému zastupiteľstvu. Jeho platnosť je podmienená vydaním cenových výmerov štatutárnymi zástupcami BSK a HMB.)
----------------------
K veci: ciastocne som za aj proti, dochodcom spoplatnit cestovanie od 6:30 - 8:00 a 13:00 - 15:00
a ZTP ktory pracuju na TPP
Novy cas DNES: (http://www.cas.sk/clanok/243590/zmena-pre-bratislavu-zdravotne-postihnutym-sa-konci-cestovanie-zadarmo.html)
Zmena pre Bratislavu: Zdravotne postihnutým sa končí cestovanie zadarmo
v texte: . „Dnes nevieme povedať, či zdravotne postihnutí budú musieť kupovať električenky už od 1. marca,“
Re: Re: 1s1
Aj oni sa ťažko zamestnývajú, problémy so sluchom, hlavne úplna strata sluchu, často sprevádza problémy s artikuláciou...
Re: podakovanie....
#12: Janka Grznarova - podakovanie....
V Trenčíne to magistrat netrapi, tam ZŤP aj SPRIEVODCA maju zlavu necelych 20% na primestskej a asi 50% na Mestskej doprave uz niekolko rokov.
Kladiem otázku, či by nemali kompetentné organizácie, ktoré združujú ZŤP začať rokovať so ZMOS, aby to bolo riešené celoplošne.
| This discussion has been closed. |