Petícia za ochranu mravnosti detí a mládeže vo verejnom priestore
Táto diskusná téma bola automaticky vytvorená k petícií Petícia za ochranu mravnosti detí a mládeže vo verejnom priestore.
Josef |
#2262012-12-26 01:32Tento problem nemajú na svedomí len printové média, treba zahrnúť aj tie ktoré na tomto zhúbnom procese majú najvačší podiel, a to TV, video, reklama a pod. |
Hosť |
#2272013-01-06 02:16raduj sa dobrim veciam ... ked som bol dieta dostalo sa mi na oci mnoho hambatych neuvazenosti tochto sveta ktore zo mna vychovali zaviskeho tinegera mam na mysli - ludske telo je ozaj uzasne Bozie dielo no svet zneuzil telo a ludske vnemi na to aby oklamal a rozmrvil charkter zdraveho myslenia ludi ... dnes som oslobodeny od tohoto nenormalneho pokrivenia ludskeho charakteru preto sa radujem nad tymto volanim po naprave a vyjadrenim nasej nespokojnosti dakujem ... urcite posielam dalej |
GM |
#2282013-01-27 22:13Veľmi sa tomu teším, že Pán Ježiš toto niekomu položil na srdce. Som študentom strednej školy v Bratislave a šokuje ma, že mesto je preplnené takýmito hriešnymi vecami, že sa už človek nemá ani kam pozrieť, aby to nevidel. Modlím sa, nech sa Pán Ježiš zmiluje nad touto krajinou! |
Ema |
#229 O čo tu ide v skutočnosti?2013-01-31 11:53NESÚHLASÍM S PETÍCIOU! Zase si Niekto chce vylepšiť profil pred občanom! Mravné hodnoty si každý prináša do života a ďalej získava predovšetkým výchovou. Ak rodič "kašle" na výchovu,nepomôže žiadny zákon na mravnú ochranu dieťaťa. Začnite radšej každý sám od seba a nebude treba vypisovať žiadne petície a mrhať časom a energiou ľudí. Kto chce nájsť nájde - zlé alebo dobré, mravné alebo nemravné...možností je mnoho na každom kroku. |
Hosť |
#2302013-02-01 11:16konečne sa niekto ozve, lebo zlo a násilnosti budú pokračovať len do tej miery pokiaľ to spoločnosť dovolí... |
der Alte |
#231 Nahota je prirodzená2013-02-02 05:35Určite by som nezačal tým,že vidieť nahé ľudské telo je amorálne. Viac mi vadí propagácia a tolerancia vraždenia, znásilňovania, okrádania, zotročovania, zbedačovania, ničenia a akéhokoľvek primitivizmu a to aj v oblasti sexu. Pre deti, ktoré žijú na dedine so zvieratami je sex prirodzená a dôležitá súčasť života. |
Hosť |
#232 Re:2013-02-14 09:03prioritne internet a televízia podla mna, inak absolutne suhlasím |
Hosť |
#2332013-03-21 18:58Som povzbudená, že politici sa pustili do zmien v našom Slovensku. Verím, že cieľ tejto petície sa odzrkadlí aj na našej krajine a mravnosti. Verím, že to vyjde :) |
Martin Rapavý |
#235 Riadna pičovina!2013-04-29 09:41Tý brďo, toto je riadna pičovina...! :-D Je groteskné, že tí najväčší zvrátení úchyláci, ktorí sa nedokážu normálne vyrovnať so sexualitou, by chceli o nej kázať a určovať pravidlá pre ešte neskazené deti! Sú vraj – citujem – „*bezbreho zaplavovaní* nesprávnym a poškodzujúcim zobrazovaním ľudskej nahoty“. Pod týmto „bezbrehým zaplavovaním“ máme rozumieť to, že niekde v novinovom stánku dokázali vyňúrať erotický časopis (nepochybne so značnou námahou, lebo bežne z nich vidno sotva názov, čiže musia presne vedieť, po čom pasú :-P). Títo perverzní mravokárci sa zhostili úlohy rozdeľovať nahotu na „správnu“ a „nesprávnu“. Už vieme, aká je pre nich tá „nesprávna nahota“. Tíško ukrytá v zákutiach novinových stánkov. A aká je tá „správna nahota“? No predsa pofŕkaná krvou a pribitá na kríži! Zobrazovaná nie po desiatej v noci, ale o desiatej predpoludním. A túto nahotu deťom ešte vnucujú od útleho veku, bez diskusie, bez milosti. Nečudo, že z nich potom vyrastú rovnakí asociálni, dogmatickí perverzáci... A čo bude ďalej?? Nariadenia na zahaľovanie sa od hlavy po päty pod zámienkou „ochrany detí“, lebo vraj „verejný priestor je presexualizovaný“?! |
Hosť |
#2362013-07-26 20:13Som presvedčený, že táto petícia bola pre dnešnú dobu správnou voľbou. |
Hosť |
#2372013-08-02 14:56mladez potrebuje citlivy pristup inak bude nestastna. Treba ju chranit aby hladala spravne hodnoty. |
morzsi |
#238 Re:2013-08-02 19:28samozrejme ze sa pridavam kto by v dnesnej dobe nechel uchranit svoje dieta samozrejme ze som proiti takymto nemravnostiam ze z rozpravok kde dobro vladne nad zlom sa stalo zabijanie a ine ... a cimdalej tym horsie a to nehovorim len o TV ... len radsej sa zdrzim |
Hosť |
#2392013-08-03 07:26Deti majú prežívať detstvo a nie žiť život dospelých všetko má svoj čas a naše deti trpia lebo sme im vzali čas radosti a hier a vtisli im život na ktorý majú čas sa pripraviť. |
Hosť |
#2402013-08-22 12:25Konecne sa toho niekto chytil, lebo deti,mladez i dospeli uplne stracame stud a uctu k ludskemu telu ako takemu... |
Hosť |
#2412013-08-26 08:40Peticia by sa mala tykat nielen tlace, ale aj televizie. Treba vratit druhu casovu oponu, aby sa programy nevhodne do 15 rokov vysielali az po 20:00 |
Tento príspevok bol odstránený jeho autorom (Show details)
2013-08-26 08:51- Date of removal: 2013-08-26
- Dôvod odstránenia:
Hosť |
#2442013-09-02 18:27Zivot je prilis krasny dar na to,aby sme si ho nechali zhyzdit. |
Hosť |
#2462013-09-05 09:11Mravnosť je základným kameňom zdravého národa. Preto som sa rozhodol túto petíciu podpísať. |
kitty |
#248 Re: sú aj horšie veci2013-09-18 10:14#31: nedivák - sú aj horšie veci no jasneeee...ludia tyraju zvierata, vlastne deti, znecistuju prostredie atd (nie len knazi, ale UPLNE vsetci)-> nezakazeme radsej cele ludstvo uplne? |
babulienka |
#249 Re: sú aj horšie veci2013-09-25 06:58#31: nedivák - sú aj horšie veci Milý nedivák, predpokladám, že si dospelý, teda vypni sv. omšu, hovor o pedofilných kňazoch - /nikto Ti v tom nebráni/ a iných Tebe vadiacich veciach, ale pýtam sa Ťa, ako sa má brániť proti týmto nechutnostiam dieťa, ktoré si zo zvedavosti kúpi noviny, časopis, pozrie spomínané programy? Rodičia sú v práci a ono keďže vie, že by to nemalo, robí to potajomky. Dieťa je zvedavé, hľadá - tu sa mu ponúka široký. bohužiaľ však nevhodný, výber. Neviem koľko máš rokov - ak si však dospelý mal by si aspoň tušiť, že malá detská dušička je v ohrození a v ohrození je aj jeho celý život. Ak nebudeme chrániť deti, potom koho? |
Shaggy |
#250 Dobrá vojna!2013-09-28 18:28Pýtali sa ma, či pochod za život aj niečo zmenil. Ja som povedal: odštartovalo sériu dalších udalostí. Začala sa vojna. My sme dostali šancu a tiež sme udreli. Boží štýl je ťaženie a nie rýchla výhra. A my budeme súčasťou jeho protiúderu proti démonickým silám v tomto svete! Som hrdý byť v jeho armáde a byť použitý pre jeho zámeri aj v mojej malej dedine. |
|
Petícia za zastavenie nebezpečnej zmeny ústavy
PETÍCIA: ZA SKUTOČNÚ OCHRANU ČLOVEKA A JEHO ŽIVOTNÉHO PROSTREDIA
Petícia za zachovanie dostupnosti liekov na zriedkavé a onkologické ochorenia_Zásadná pripomienka SAZCH a pacientov k návrhu Vyhlášky pre stanovenie prahovej hodnoty posudzovaného lieku
Zastavme výstavbu spaľovne odpadu v Hontianskych Tesároch, okr. Krupina
Petícia za zastavenie podávania elektrokonvulzívnej terapie na území Slovenskej republiky v záujme ochrany zdravia
Otvorený list akademickej obce vláde SR
Otvorený list vláde Slovenskej republiky od zamestnancov rezortu školstva
Verejná výzva na podporu Žiadosti OZ Mier Ukrajine podanú na Generálnu prokuratúru, aby preverila konanie Roberta Fica v Moskve
Slovensko je Made in Europe! Otvorený list podnikateľov, investorov a zamestnancov vláde SR
ŽIADOSŤ O ODVOLANIE JÁNA MIKASA Z POZÍCIE RIADITEĽA "ÚVZ"
PETÍCIA ZA VYHLÁSENIE REFERENDA O PREDČASNÝCH PARLAMENTNÝCH VOĽBÁCH
Je tu niečo, čo chcete zmeniť?
Zmena sa nestane tým, že zostaneme ticho. Autor tejto petície sa postavil a podnikol kroky. Spravíte to isté? Vytvorte petíciu a začnite so spoločenským hnutím.
Začnite svoju vlastnú petíciuIné petície, ktoré by vás mohli zaujímať
Peticia za Viktora Beranka (nové verejné výberové konanie)
4053 Vytvorené: 2025-08-29
Petícia za okamžité zrušenie zámeru predať budovu bývalého gymnázia v Hnúšti a jej zachovanie pre potreby občanov mesta Hnúšťa
694 Vytvorené: 2025-08-25
Za zdravie si platíme, nerozhodujte za nás
561 Vytvorené: 2025-08-29
Petícia za zrušenie celoplošného zákazu obiehania nákladných vozidiel na slovenských cestách a za zavedenie časovo a úsekovo obmedzeného zákazu
682 Vytvorené: 2025-08-17
Budúcnosť vzdelávania v maďarskom jazyku v Košiciach
1217 Vytvorené: 2025-07-04
Za ochranu slobody slova a prejavu alebo Danny Kollar ani žiadny bloger do väzby nepatrí.
862 Vytvorené: 2025-08-19
Zachovajme dostupnosť sonografie prsníkov a mamografie
2170 Vytvorené: 2025-06-23
PETÍCIA: ZA SKUTOČNÚ OCHRANU ČLOVEKA A JEHO ŽIVOTNÉHO PROSTREDIA
2669 Vytvorené: 2025-06-12
PETÍCIA ZA SLOVENSKO BEZ VETERNÝCH PARKOV
14809 Vytvorené: 2025-05-12
Petícia za zastavenie nebezpečnej zmeny ústavy
5951 Vytvorené: 2025-06-02
Petícia za zrušenie strany Progresívne Slovensko.
21521 Vytvorené: 2024-01-25
Petícia za legislatívne obmedzenie registrácie na sociálne siete pre deti mladšie ako 16 rokov, registrácia len s OP a s biometriou tváre a efektívne riešenie obchádzania pravidiel
2647 Vytvorené: 2025-04-16
Nesúhlasím s výstavbou veternej elektrárne v Stupave.
1213 Vytvorené: 2024-10-18
Petícia za zachovanie 1. septembra (Deň Ústavy SR) a 17. novembra (Deň boja za slobodu a demokraciu) ako dní pracovného pokoja
21 Vytvorené: 2025-08-25
PETÍCIA ZA VYHLÁSENIE REFERENDA O PREDČASNÝCH PARLAMENTNÝCH VOĽBÁCH
1409 Vytvorené: 2024-09-25
Za bezpečnejšie cesty v Nových Zámkoch
414 Vytvorené: 2024-06-09
PETÍCIA ZA ODVOLANIE MINISTRA ŠKOLSTVA SR TOMÁŠA DRUCKERA
8437 Vytvorené: 2025-02-24
PETÍCIA ZA VYHLÁSENIE REFERENDA O VYSTÚPENÍ SLOVENSKEJ REPUBLIKY Z EÚ
2009 Vytvorené: 2025-04-13
Petícia za odstránenie zásadných nedostatkov v školskom zákone
25 Vytvorené: 2025-08-02
Petícia za zachovanie sojakrému