Nebuďme psími rasistami
Re: zakladny vycvik
dobre pisas...akurat ze ten mensie psy su neni zaradene medzi bojove plemena a tak to je OK...ked uhryzne bojove plemeno tak sa to hned rozmaze a nafukne do extremou........pisal som ze treba aby sa k tomu vyjadrili aj samotny lekari a vetrinari a z toho bilancovat ktore psy najcastejsie utocia.....
mi vadi 'prezívka', 'mi' v prvej osobe mnozneho cisla a 'neziaduci' bez dlzna a ine pravopisne chyby
Blby zakon
Re: ok psi mi nevadia
prečo ti vadia psy....len sa treba rozhliadnut kolko inych nebezpecenstiev na nu cíha na tom istom ihrisko...natreba zatvarat oci.....treba vediet veci roidne pomenovat.....co ked o dalsich 10 metrov si dava nejaky iny narkoman do žily dobrotu a strikeačku len tak pohodi....čo ked si akurat na parkovisku sada nejaky na mol ožraty človek za volant a kezdu chvilu vpali na to ihrisko toto je na dlho....lebo takto by som mohol pokračovať....prečo radsej nteda neupozrníte majitelov aby si ich pripli na vodítka a aby im dali Košíky ??? ..ja sommyslim ze to je o tom..treba na majitelov prhovorit a dohovorit im ze je to priestranstvo kde su deti a je tam mozna obava z toho ze sa moze volaco stat a ze by sa prredislo tomu keby ich mali na voditku spolu s nahubkom.....to sa ale tyka všetkych psov aj tych malych nakolko tie su asi od prirody agresivne a alergicke na deti...jasne ze nie vsetky ale stretavam sa s tym castejsie ako u velkych psov....
Re: Re: zakladny vycvik
#377: Jon - Re: zakladny vycvik
poslední výzkum v Americe odhalil, že takový RTW, am.staford,NO atd, zkončili v útocích na člověka pod číslem 10. Na 1 místě jsou jokšíři a čivava. Jistě, oni když kousnou, tak nepotrhají, "jen" pokoušou, ale proč tedy nejsou také tak zařazováni jako vetší pesani? A jen tak pro zajímavost, v žádné literatuře na světě jsem se snad nedočetla, že je oficielně uznán pro rasy typu NO,RTW Malorská doga atd. název "Bojové" plemeno. To pouze v České a jak vidím i Slovenské republice jsme v tomto přeborníky.
Ďakujem
Len človek dokáže chrániť ich pred nevôľou a hlúposťou iných .Sú odkázaní na človeka a sú vďačné za každý pozitívny prístup.
S pozdravom pre ľudí s zdravým rozumom.Ďakujem.
Veľa úspechov.G.
Memorandum psov.
Nemám slov na to čo už vymýšľajú!!!
kynošikana
Mám pocit, že si niekto nabalí vrecká a hlavne sa odvedie pozornosť od oveľa dôležitejších vecí. Celé je to jedna veľká kynošikana!!!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Reason for the removal: chybn? napsaná v?ta
Bohužel, média je nej zlo. Za chvilku to bude všude. Čekám, kdy to napadne šašky u nás.
A zajímalo by mě, kdy konečně zákonodárcům dojde, že pes je jen odraz pána a ten je zodpovědný, ne pes!
| This discussion has been closed. |
Re: Iba tak
Definuj pomenovanie "bojove plemena". Je to aj dlhosrsty jazvecik, ktory ma uhryzol ked som bola mala?
Dakujem