Petícia Za klímu, za budúcnosť

Petícia Za klímu, za budúcnosť / Oznamy / Podpíšte novú petíciu - zápas pokračuje / Komentáre

Oľga 75 rokov

#1 Konferencia o klíme bude v novembri 2021 v Glasgowe.

2021-09-26 18:05

Verejnosti chýba akcentovanie tohto problému  zo strany vlády  a verejnoprávnych médií o tom s akými podnetmi a správami chce SR na tejto konferencii vystúpiť. Petícia je skvelá vec, ale kto ju má podpisovať, keď ľudia nemajú informácie. Nemohol by sa vyhlásiť deň podpisovania tejto petície? Stále sa podpisuje petícia takmer tými istými ľuďmi . Takáto petícia by mala byť mohutná a kde sú vysokoškoláci? Čo o tom vedia? Asi dosť málo, veď na Slovensku študuje na VŠ  viac než 30 tis. študentov. Petíciu predsa môžu podpisovať aj zahraniční študenti. 

P.S.  Keď sa tí blbečkovia proti očkovaniu vedia podchvíľou stretnúť na proteste, prečo nie my? A že je klíma veľmi vážna téma, o tom niet pochýb. Zájdime na Magistrát, či nechcú všetci podpísať, veď majú v meste Bratislava duchaplné plagáty pre Tržnicou: BUDÚCNOSŤ JE VAŠA.

Len zabudli pripísať, že o koho budúcnosti to hovoria a vôbec o akej budúcnosti to hovoria - asi o tej, že o 20 rokov vám  už nepotečie, len tak hocikedy, pitná voda z vodovodov - hoci dnes s pitnou vodou splachujeme záchody!!!!!  Oľga

 

 


Hosť

#2

2022-04-12 17:57

Som za klimu