PETÍCIA za ZRUŠENIE vyhlášky Ministerstva spravodlivosti č. 207/2016 Z.z. ktorou sa ustanovujú podrobnosti výkonu rozhodnutia vo veciach maloletých

PETÍCIA za ZRUŠENIE vyhlášky Ministerstva spravodlivosti č. 207/2016 Z.z. ktorou sa ustanovujú podrobnosti výkonu rozhodnutia vo veciach maloletých / Oznamy / Petícia na podporu hromadnej pripomienky k LP/2016/428 - návrhu vyhlášky MS SR / Komentáre

kiramaotca
Hosť

#1

2017-09-17 05:59

Už 7 rokov bojujem za právo vídať svoju 7 ročnú dcérku !

Súd určil, že ju môžem vidieť vždy v nedeľu od 10:00 do 17:00, pričom matka mi jú má vydať riadne pripravenú.

Matka doteraz NIKDY nedodržala rozhodnutie súdu v takom znení ako bolo vydané.
Občas môžem vídať dcérku v jej prítomnosti, pričom ma pred ňou ponižuje a zhadzuje a samozrejme žiada peniaze nad rámec výživného.
Nateraz som ju nevidel 3 nesiasiace, matka neotvára.

Kúpil som megafón a nakoľko nemám svedkov o svojej snahe, riešim to tak, že v termíne stretnutia cez neho vyhlasujem svoju žiadosť dcérku vydať.

Je to stresujúce, ale vzniká tým určitý kontingent svedkov bez ich vôle. Mám zato, že konám v súlade so zákonom a myslím, že je to správny postup (zaujíma ma váš názor).


Výživné riadne platím bez omeškania a ak mám, tak pridám.
Strácam silu, už na miesto ani nechodím, teľko zmarených stretnutí, oberá ma to o energiu, ale nevzdávam sa.
Ale dcérka sa už odcudzuje a to bolí.

Pred 2,5 rokom som podal návrh na výkon rozhodnutia a za celý čas ma len 1 x vypočuli.
Podal som sťažnosť na prieťahy v súdnom konaní, odklonili ho, vraj súd koná.
Nazrel som do spisu,... koná tak, že 1 x do mesiaca pošle policajtov doručiť obsielku a samozrejme ju nedoručia.

Informoval som súd o škole, ktorú navšštevuje dcérka a opresnej polohe bytu.
Nič. Policajti nie sú schopní doručiť matke obsielku pred školu, je to pre nich nadpráca.

Vítam každé snaženie pomôcť našej sploločnej veci a veci naších detí.

Na pochode sa rád zúčastním.

Nevzdáme sa !

Nikita Čebotarev
+421 910 426 462


Hosť

#2 Re:

2018-06-28 23:32

#1: kiramaotca -  

tento akoze chudak a akoze milujuci otecko Cebotarev  klame!!!!!  neverte mu!!! klame!!!! nech povie pravdu ako dostal do opatery svojich nadnesok uz 30 rocnych synov, ako ich matku  bil, mlatil do modrin, potom vydieral vyzivnym a tym  vsetkym tyral "milovanych" synov, ako na nich kaslal a zil len podla vlastnej pohody a len v prospech svojich zaujimov, ako bol a  stale je pod vplyvom alkoholu,   ako tych svojich "milovanych" synov vykopol s bytu ked dovrsili 18 rokov bez jedineho centa, a nasledne ten byt predal, a detom nedal ani cent - ked nieco chceli - museli si u nho zarobit na stavbe rodinneho domu, o ktory vlastne okradol vsetkych jeho akoze cestnym privlastnenim.... Ked je taky milujuci otec uz len svojej dcery - synovia odmietaju mat s nim  akykolvek kontakt - co z sa aj dalo ocakavat! - akym pravom ohrozuje a porusuje sukromie maloletej? akym pravom vyhlasuje a tak aj kona,  ze matku jeho mimomanzelskej dcery zlikviduje a v skutocnosti podla faktov aj likviduje, ked nebude podla neho??? nato niet prav pre slobodnu matku? nato niet zakonneho cinitela na ochranu prav, zaujimov a sukromia maloletej?   to ake mame zakony?   podla jeho slov tu v prispevku - na Slovensku nanho, otca maloletej sa vztahuje len jeden zakon - platit v cas vyzivne??? Viete v akej vyske si  ho vysudil? - prezradim Vam  -  pan sa zmohol az na 100 Eur/mesacne, a to pri tom ze ma prijmy, ktore nepriznava  - v spominanom rodinnom dome ubytovava  roznych ludi,  na tej adrese aj poskytuje cudzincom sidlo a adresu pobytu, a samozrejme si tieto prijmy on nepriznava a nezdanuje.... okrem vsetkeho je oficialne registrovany na Rakuskom urade prace a pobera podporu  v nezamestnanosti vo vyske od 800 do 1300 eur/mes... Preco tu o tom nepise?   To co tu vlastne podporujete a komu vlastne davate zelenu? Klamarovi a spekulantovi, ktory neustale zasrtrasuje a vydiera matky svojich deti, ktory si mysli ze ako on si zela, tak aj budei?    On len vykrikuje ze ma pravo, len sa zakriva rozhodnutim sudu, tym obycajnym papierom s vytlacenymi pismenkami, ale zaujm o dceru nemal nikde - ani slovkom...Vydobit si dieta od matky - to je jeho akysi vymyselny ciel, za ktorym sa vlastne  skryva umysel len ublizt zenam-matkam svojich deti. nikde nemal a nema skutocny zaujem o deti!  spytajte sa ho - co maju radi jeho deti a co nemaju? verte mi - ze odpoved nedostanete. lebo jeho to nikde nezaujimalo a nezaujima! to je pravda!!!!!   

Hanba!  Hanba ze vobec nieco take je na Slovensku pripustne!     

Ta zena, matka maloletej, veru musi mat velmi silne nervy a byt velmi silnou osobnostou! Drzim jej palce. Mamicka, nevzdajte sa!  Nebojte sa ho!  Ja  som urcite  len a len na Vasej strane.

 

s pozdravom Katarina V.


Hosť

#3 Re: Re:

2018-07-26 22:50

#2: - Re:  

Viktória,

 

trochu kontroluj pravopis a fakty, to neuškodí.

 

Netreba sa podpisovať ako Katarína. V., nehanbi sa priznať svoju identitu.

 

Kedykoľvek, som pripravený sa stretnúť pred nezávislými svedkami a rokovať o situácii /najlepšie na UPSVaR/.

 

Ďakujem

 

Nikita


Hosť

#4 Re: Re: Re:

2019-04-05 18:04

Tak takto Nikita....  

 




Platená reklama

Túto petíciu budeme propagovať pred 3000 ľuďmi.

Dozvedieť sa viac...