PETÍCIA za ZRUŠENIE vyhlášky Ministerstva spravodlivosti č. 207/2016 Z.z. ktorou sa ustanovujú podrobnosti výkonu rozhodnutia vo veciach maloletých
Tak ako má mať otec povinnosti, tak musí mať i svoje práva. Právo matky bolo súdmi oveľa viac presadzované, ako právo otca. Počas celého obdobia rozhodovania súdov v konaní o maloletom dieťati, som sa cítil výrazne diskriminovaný. O objektivite súdnych rozhodnutí nemôže byť ani reči. Taktiež ani o účinnosti ich rozhodnutí, ktoré mali matku zaviazať k plneniu súdnych rozhodnutí. Nikdy k ich plneniam nedošlo a nikdy nebola za to sankcionovaná.
Dnes je už dieťa plnoleté...
Nová vyhláška je súčasťou prevolebného boja medzi koalíciou a opozíciou. Na budúci rok budú prečasné voľby a vládna koalícia potrebuje, aby ju parlamentná opozícia počas predvolebného boja neoznačovala za tých, ktorí týrajú deti (viď aféra MarcoGate). Preto na MS SR narýchlo zbúchali vyhlášku, v ktorej sa vôbec nejedná o deti. Vyhlášku chce MSSR rýchlo prijať, pretože už to tak avizovala ministerka spravodlivosti.
Čistá politika, kde sa vôbec nejedná o deti. Deti sú tu iba zneužité na politický boj medzi vládnou koalíciou a parlamentnou opozíciou.
prakticky rok od podania Navrhu na vykon rozhodnutia .... bez odozvy, povinny rodic si robi co chce, bez ohladu na prava a zaujmy dietata a bez ohladu na prava opravneneho rodica
ja som podal návrh na výkon rozhodnutia a dva roky súd nič nerobil
Už teraz si matka môjho syna robila čo chcela a nerešpektovala súdne rozhodnutie!!! Na dieťa má právo nielen matka,ale aj jeho otec!!! Rok a pol som čakal na vyjadrenie súdu(výkon rozhodnutia),aby matka rešpektovala súd.rozhodnutie
prosim podpiste aj peticiu na OSN
Podpiste prosim aj peticiu na OSN: vygooglujte si "United Nations Recognize Parental Alienation As Violence And Abuse Against Children"
Re: prosim podpiste aj peticiu na OSN
Dieťa má morálne, citové aj zákonné právo na oboch svojich rodičov. Ak si dieťa privlastní iba jeden z rodičov, dieťa vyrastá v zdeformovanom prostredí, je korumpované, citovo vydierané, emočne manipulované. Stáva sa nástrojom vydierania a obchodovania zo strany matky a zneužívania štátnym rozvodovým priemyslom na vyrábanie nekonečných súdnych sporov a tým aj tvorbe nepotrebných pracovných miest a parazitovania na štáte a bezbranných deťoch.
Re: Re: prosim podpiste aj peticiu na OSN
#14: - Re: prosim podpiste aj peticiu na OSN
Podpísané, rozposlané ... Ivan Georgiev
syndróm zavrhnutého rodiča
stačí, aby matka uniesla deti zo spoločného bytu na týždeň a deťom vysvetlila, že ju otec bil a že kradne a že je zlý a že ich nemá rád, lebo by už dávno za nimi prišiel a že to bol on, kto ich vyhodil z bytu a že bije aj babku a po týždni sú deti tak spracované, že sa ho boja a odmietajú ho.
| This discussion has been closed. |