PETÍCIA PROTI VYTVORENIU PLATENÝCH PARKOVACÍCH ZÓN V TRENCÍNE

PETÍCIA PROTI VYTVORENIU PLATENÝCH PARKOVACÍCH ZÓN V TRENCÍNE / Oznamy / Vážení občania!!! / Komentáre


Hosť

#1

2016-05-03 13:18

Co skor mohlo mesto riesit, su zachytne parkoviska, ktore by sa vyuzivali : 1) pri vystavach, 2) sportovych podujatiach.
kedze je toto mesto uplne minimalisticke s jednou ulicou, tak pri hore spomenutych akciach je s dopravou ( a nielen parkovanim) katastrofa.... Zachytne parkoviska by mali byt tiez zadarmo a v pripade konania horespomenutej hromadnej akcie by sa obmedzovalo parkovanie na uzemi sidliska(pod sokolice, Sihot) na rezidentov, resp. obcanov, ktori nie su navstevnikmi podujatia..

Hosť

#2

2016-05-04 07:40

Nielen nehorázne ceny, ale aj evidentné "odklonenie" zisku mimo rozpočet mesta. Jasne povedané - do súkromých rukov.
Jasné ako facka.

Hosť

#3

2016-05-04 09:50

Dobrý deň, súhlasím s petíciou.
Ak potrebujete aktivistu na sídlisku JUH, tak sa hlásim. Som na inv.dôchodku, takže môžem aj ja prispieť k informovaniu spoluobčanov a zbierať podpisy.
Rada pomôžem !
Margita Gajdošová, Šafárikova 4/2, Trenčín

gitkag@mail.t-com.sk

 


Hosť

#4

2016-05-04 18:32

Plne súhlasím s obsahom petície. Na Soblahovskej 1111 parkuje 120 - 140 motorových vozidiel. Parkujú tu podniky a občania ktorí majú trvalé bydlisko v TN platia dane, platia daň z garáže a naviac majú aj parkovaciu kartu pre občana ŤZP, by mali ešte súkromnej firme platit? To je nehoráznosť. Pán primátor, pokiaľ potrebuje peniaze na novú politickú stranu, nech si získa peniaze od iného sponzora ako je parkovacia firma. Občania podporte petíciu proti tejto nezmyselnej akcii.

Hosť

#5

2016-05-10 09:58

Vazeni obcania, musime sa spojit ako celok, a tak aj predstupit pred mestsky urad a potom aj priamo pred dom p. Rybnicka, kde mu jasne a hlasno dame najavo, ze si z nas nemoze robit obete vypalnictva v podobe parkovacich kariet.
Dufam, ze organizator tejto peticie zvola masove zhromazdenie, kde dame jasne a (rucne)strucne najavo, co si o tomto vypalnictve myslime!! Jedine takto nieco zmozeme, ked budeme vystupovat ako celok a branit si nase prava!

Hosť

#6

2016-05-11 19:53

Vážený pán Pagáč,
plne podporujem vašu aktivitu proti parkovacej politike v Trenčíne, ktorá nemá nič spoločné s záujmami obyvateľov mesta. Je to nehorázne ako sa mesto postavilo k tejto otázke, no to už nebudem komentovať.
Vo vašej petícii mi však chýba pohľad na abonentov, ktorý sú vlastníkmi nehnuteľností v meste. Je veľa občanov z okolia (Dubnica, Nové Mesto nad Váhom ...), ktorí vlastnia byt alebo dom v meste a samozrejme prispievajú aj na rozvoj mesta. Či už priamo daňami alebo podporou obchodov a podnikov v meste. Poctivo platia dane a väčšinou pracujú mimo svoje bydlisko v Trenčíne alebo pravidelne dochádzajú za prácou. Preto je pre nich motorové vozidlo nutnosť. Samozrejme majú deti a tie potrebujú dopraviť do škôl prípadne škôlok.
Myslí táto petícia na práva a potreby týchto ľudí , ktorých sa to bude tiež bytostne dotýkať?