Gynekologicko-pôrodnícke oddelenie v Banskej Štiavnici

Kontaktujte autora petície

Táto diskusná téma bola automaticky vytvorená k petícií Gynekologicko-pôrodnícke oddelenie v Banskej Štiavnici.


Hosť

#101

2016-03-29 09:12

V tejto pôrodnici sa mi narodili 2 deti, bola som veľmi spokojná s prístupom personálu ...... ľudia na tomto oddelení mi zachránili život, keď nastali nečakané koplikácie s vrastenou placentou do maternice. Som im nesmierne vďačná. Myslím že celý personál je na vysokej odbornej úrovni, pod vedením super prímara.

Hosť

#102

2016-03-31 08:13

V pôrodnici v Banskej Štiavnici sa mi narodili obidve deti, a bola som tam veľmi spokojná, mnohým mojim známym sa tam tiež narodili deti a maju len pozitívne skusenosti!

Hosť

#103

2016-03-31 21:06

Je to veľmi smutné, čo sa deje v tejto banánovej republike. Našej vláde je úplne ľahostajné zdravie občanov a finančné skupiny riešia len svoje majetky. Keď začínala predchádzajúca vláda Róberta Fica tak zrušili jedinú liečebnu pre deti s atopickým ekzémom svojho druhu na Slovenku v Trávnici. Bola unikátna a liečenie slanou vodou z Podhájskej dosahovalo neprekonateľné výsledky. Teraz akoby symbolicky presne po nástupe ďalšej vlády Róberta Fica rušia pôrodnicu, ktorá sa radí nepochybne medzi najlepšie na Slovensku. Keby sme čakali s manželkou aj tretie dieťa, ani chvíľu by som nepochyboval, že manželka by chcela opäť cestovať zo Žiliny za pôrodom až do vytúženej Štiavnice. Tam som pochopil, že veľa vecí nie je o peniazoch ale o ľuďoch. A nebol to len pán Špila, ale aj ostatný personál. Nech mi ten šašo zo sveta zdravia nehovorí, že pôrodnicu chcú presťahovať do Žiaru. Ide čisto o zrušenie špičkovej pôrodnice, lebo im to až tak nevynáša, ako si predstavovali a na zdraví a pohodlí mamičiek a oteckov im vôbec nezáleží. Na pôrodnicu nikdy nezabudnem a budem si pamätať aj to, ako sa vysporiadali s komplikáciami,ktoré sa manželke počas pôrodu vyskytli, pričom si vystačili sami a nepotrebovali k tomu iné oddelenia, ako sa teraz tým oháňajú tí mafiáni, ktorí ich chcú zrušiť. Pán doktor Špila mi bol ochotný aj v tej najťažšej chvíli ochotný vysvetliť, čo sa deje s mojou manželkou a ubezpečiť ma, že to majú pod kontrolou. A fakt mali ! Majiteľom nemocnice by som odkázal, bodaj by sa im Boh odplatil na ich deťoch za to, čo spôsobujú iným mamičkám a ich deťom.

Hosť

#104

2016-04-01 20:07

Rodili sme v tejto pôrodnici a ceníme si kvalitu personálu a priestorov family friendly. Nádhera! Bol by to krok späť do stredoveku pre všetkých banskoštiavničanov a prakticky aj kopec nadšených rodičov z celého Slovenska.