Gynekologicko-pôrodnícke oddelenie v Banskej Štiavnici
Človek aby v Štiavnici ani neochorel, všetko zavrú, gynekologicko-porodnicke oddelenie je už hádam posledné....
Najlepšia pôrodnica V okrese ba si dovolím tvrdiť že aj v kraji A vy ju chcete zatvoriť ? Ved to je úplný nezmysel. Alebo sa to robí aby ta zh PENTA mala viac mamičiek a väčší balík peňazí ? Keby som opäť tehotná tak zh je posledná nemocnica kam by som išla. Radšej by som porodila doma alebo V aute na ceste do inej nemocnice.
Ako mladú, vyštudovanú, deti plánujúcu ženu, ma od života v tomto meste odrádza stále viac.
zatvoreniu
prečo????? Porodila som tu svoje 3 zdravé deti a to v maximálnej starostlivosti a obetavosti celeho personálu ...... a prečo by sa tu raz nemohli rodiť aj naše vnúčatká ???
Re:
Samozrejme, tu prezije iba to, do coho investuje sukromnik.... Aj to kratko. Je podstatnejsie mat v meste 58 podnikov (barov, herni a restauracii) nez normalne funkcnu nemocnicu. Ved nech si stat uvedomi kolko ludi z dedin v okoli ju vyuziva....
| This discussion has been closed. |
tak vam teda odpoviem ze preco. aby sa deti mohli rodit v dostojnych podmienkach s potrebnou lekarskou staristlivostou.neklesa nahodou porodnost na slovensku???