Odvolanie prezidenta SR Andreja Kisku
Falšovanie podpisov
Ja som sa možno podpísala dvakrát, aj som to oznámila, my sme tu "ďaleko od hlučného davu" aj od vysielačov, spadol nám internet.. Prosím, preverte to. Ja idem posielať maily ďalším, ktorí by sa mohli pridať... [email protected]
Dobry den,podpisala som len raz,podpisala aj moja mama,obidve sa rovnako volame a obidve byvame v rovnakom meste,podpisali sme kazda zo svojho pc,takze ip adresy ani mailove schranky nie su totozne.
Myslím si, že Pán prezident Kiska je tiež človek a má právo na svoj názor, ale ako fyzická osoba vo svojom súkromí. A tak by si mal v prvom rade uvedomiť, že je PREZIDENT! Mal by byť politicky nestranný a hlavne on by mal byť volený ľudom, byť pre ľudí a pocúvať národ nad ktorým stojí! Považujem za maximálne nekorektné a diskriminujúce, jeho správanie, ktoré predviedol a vďaka tomuto činu si myslím, že týmto gestom ukázal že nieje nestranný a nepočúva hlas ľudu, tým pádom už nieje prezidentom všetkých a mal by odísť...
Môj hlas je za mňa a je iba jeden!
No neviem, čo je dôležitejšie, podpis človeka, ktorý nemá PC alebo mailová adresa. Ja som to síce neurobila, ale ako to môže byť klasifikované ako trestný čin, ak niekto poprosí známeho alebo príbuzného, či môže z jeho mailu odoslať podpis. A zaďalšie, nie je to náhodou, tie informácie, výsledok práce Kiskovej dielne ?!!! Lebo ono sa mu to podobá, rovnaké záškodnícke maniere majú usáci
Riesenie je z casti jednoduche: 1.pokial z daneho emailu podpis peticie nebude potvrdeny / zruseny je neplatny, 2. pokial si niekto zalozi email prave na zneuzitie a podpisanie sa za inu osobu - toto konanie sa stava trestnym cinom, 3. konanie v bode 2. uz je na dalsie zistovanie a overovanie: ci uz podla IP adresy z ktorej bolo vykonane mnozstevne podpisovanie a podobne, alebo statnym kontrolnym organom kt. preveruje peticie. Zrejme som uz napisal zname informacie ale nezaskodi ;)
Dakujem za pochopenie.
Martin Hrnčiar
Bolo by dobre rozbehnut aj papierovu formu peticie a ak by to bolo rad by som ju podporil aj ziskavanim podpisov