Odvolanie prezidenta SR Andreja Kisku
Falšovanie podpisov
Prezident je klamár. Povedal, že chce byť prezidentom všetkých občanov. Ja som mu naletel a volil so ho. Samozrejme, že petíciu som podpísal. Určite v ďalších voľbách môj hlas nedostane.
Keď niekto neverí, že ide v tejto petícii o skutočný prejav vôle občanov, môžeme ju podpísať aj na papieri. Žiadny problém. Myslím, že fáma o falšovaní podpisov je falošná.
Tieto podpisy nemaju ziadnu zmysel
Peticia tohto typu ma absolutne nulovu vahu! Toto co tu mate nemozete povazovat za realne podpisy ci elektronicke podpisy, kedze o elektronicke podpisy nejde. Nema zmysel sa s tym ani zaoberat...
chcela by som vas poprosit, ak budete mat informácie, ze prebieha regulérna peticia s podpismi v mestách konaktovat Dakujem
Re:
a navyse moze byt u teba niekto, kto nema PC atd. Ak by mal byt s tymto problem, tak na Internete by nemali mat vobec vyznam tieto weby. Teraz ako kvoli nim by som si mal vypnut proxi, ci ako? Ved chcu nase iniciali, to im nestaci odrazu?
This comment has been removed by the person who wrote it.
Štátnik hlavne prezidnet si nemôže dovoliť porušovať ústavu, pokiaľ áno žijeme v totalitnom režime.
Dúfam, že nespokojných občanov v tejto republike bude stále viac.