Petícia za zriadenie priamej demokracie, politického systému na SK.

Dancúľ

#1

2016-02-02 12:03

Zvrátenci vládnu, chcete povedať, že ste tiež zvrátení a vyhovuje vám to? Unavuje vás práca? Nemáte už energiu riešiť veci? Je lepšie, ak ich riešia za Vás zvrátenci? Vaše životne poslanie je riešiť problémy, nie zomrieť na stratu energie. Preto s tým musíme niečo urobiť. 


Politické strany, parlament, politici - ich potreba, plat a existencia tak bude závislá na vôli občanov, netvrdím priamo, že ich nepotrebujeme, ale myslím si to. Ak to stihneme, možno vyhlásia referendum k voľbám, čo majú byť tento rok - to by bol zázrak. A neverím na zázraky, neverte na ne ani vy, bojujme za svoje dobro.

 


Hosť

#2 SOKRATES

2016-02-06 18:50

Demokratické zriadenie doplatí na to, že bude chcieť vyhovieť všetkým. Chudobní budú chcieť časť majetku bohatých a demokracia im to dá. Mladí budú chcieť práva starých, ženy budú chcieť práva mužov, cudzinci budú chcieť práva občanov a demokracia im to dá. Zločinci budú chcieť obsadiť verejné funkcie a demokracia im to umožní. A až zločinci demokraciu nakonec ovládnu, pretože zločinci od prírody bažia po pozíciach moci. Vznikne tyrania horšia ako dokáže najhoršia monarchia alebo oligarchia.


Hosť

#3 Re: SOKRATES

2016-02-06 19:02

#2: - SOKRATES 

 Akákoľvek DemoKracia, je nakoňiec vždi LEN vláda ZLOČINCOV!

Pretože trvalo ňezamestnaní človek z pomocnej školi má rovnakú váhu hlasu ako akademik s 50 ročnou praxou a nobelovou cenou!

Pre DemoKraciu ako takú bi bolo najprospešňejšie LEGALIZOVAŤ DEFENESTRÁCIU! Abi mali politici motiváciu riešiť problémi!

Konkrétňe.. Kaží politik bi mal veďieť koľko ľudí ho volilo. Ak príďe 5x vačší dav (a aspoň 2x vačší za defenestráciu, ňež dav proťi ňej), ako mal hlasov, tak má právo ho DEFENESTROVAŤ!

Prídu policajťi spočítajú, a umožňia ňerušení priebeh.. ;)


Hosť

#4 Nový systém bez politických strán

2016-03-17 09:35

Vytvorme si sami Švajčiarsko a nečakajme na sľuby politikov.
Ľudia na Islande to dokázali.
Mi SLOVANSKÝ NÁROD sa necháme tyranizovať tisícročia.