Petícia za zvýšenie rodičovského príspevku a prídavku na dieťa!
Američania sa rozhodli,že my si kúpime vrtulníky za nehorázne prachy a to bez výbav,y ktoré navyše nesmú stáť vonku, čiže k nim bolo treba aj hangár, tiež za nemalý peniaz a v konečnom dôsledku sú nám tie vrtulníky na.... Ideme prijímať imigrantov miesto toho, aby sme podporili našich občanov, občanov, ktorí sú schopní okamžite sa začleniť, ale u imigrantov to bude možno pri ich 3,4,5.. generácii - ak vôbec. Dovtedy nás budú stáť ďalšie peniaze! A kto zas utrie hubu????? My! OBČANIA SLOVENSKEJ REPUBLIKY! Podať pomocnú ruku? Prečo nie. Ale tam u nich, nie u nás a na úkor nás!!! Vychovávať voličov máme, ale kto nám s tým akože má pomôcť? A keď si chcú dvaja ľudia vytvoriť kompletnú rodinu, tak je s tým problém, prečo??? Keď sa jeden hlupák nestará o svoje dieťa a nemá oň záujem, prečo je problém, aby mu ho nahradil muž, ktorý sa oň stará??? Prečo, prečo, prečo? A do nekonečna len problémy a zdieranie... Ale vychovávaj.... Hanba...
Pretoze sa nachadzam v uplne rovnakej situacii ako vsetky matky ktore sa snazia vyzit z tejto ubohej almuzny.Hlavne, ze chceme aby sa porodnost zvysovala a toto mame za to ze sme 24 hodin k dispozicii nasim detom.Ten,resp. (tì) kto odsuhlasil (i)tento ubohy prispevok podla mna nema (ju)deti alebo je taky sobec a nedokaze a nechce absolutne pochopit o com je starostlivost o dieta.Nehovoriac o tom ze ze zeny ktore su na RD nemaju narok ani na to aby boli chore a poberali PN resp. aby sme sa nedajboze stazovali na bolesti chrbtice alebo mali nieco zlomene.Vsade vam povedia : "A co chcete ved ste na rodicovskom"!Tak funguj chces nechces mozes-nemozes.MUSIS!!! Skuste si toto vsetko za 203 eur frajeri.Dakujem pekne.
Re:
presne ja tiez na dve deti dostavam jeden prispevok, je to smiesne !!!
Každý rodič, ktorý je na rodičovskej dovolenke (či už je to matka, alebo otec) si rozhodne zaslúži vyšší rodičovský príspevok. Ak by bol vyšší, mnohí z rodičov by nemuseli nastúpiť tak skoro do práce z dôsledku nedostatku finančných prostriedkov a mohli by byť so svojimi deťmi na rodičovskej dovolenke dlhšie.
203 eur????
Hanba....
Mam dve deti do 3 rokov a poberat na obe 203 e plus 2x pridavky je smutne. Neexistuje aby z toho obe deti vyzili a kde som ja??
Re:
z tej smiešnej sumy slobodna mamička nema šajnu ani najom zaplatit a nie to este uzivit dieta ktoru matku zamestnaju ked dieta nastup do skoly a kazdy druhy tyzden je doma ?a plate najim sztravu hygienu a drahe lieky nic nam nedate radsej stat podpori cudzie krajiny ako nas !!!!!!! su mamicky co zobru aby deti uzivili, slapu kradnu atd.... k tomuto vediete tento stat ? no to uz je len krasa mamicky sa vesaju a vy este v spravach dat ze je malaa porodnost a naco sa maju deti rodit do tejto biedy???aby sa trpili materke zvysite a rodicovske nehate rovnake oco sme horsie deti mame vsetke rovnake co potrebuju jes!!!!!
neprajem zazit jedneju v state to co prezivaju matky ked nemaju co dietatu dat jest chodit po socialkach a dramkat almužny a kukaju na vas a komunikuju jak zo sockou !!!
Ďakujem tejto žene,že sa nebála ozvať sa verejne za nás všetky.
Som matka na md s dvojickami a keby manzel nepracoval nedalo by sa vyzit s tych ich 300€ co poberam za dve deti. Pan premier mozte sa hanbit a priala by som Vasej pani manzelke vyzit z takej almuzny ale bez vasho kraaalovskeho platiku. Je to ubohe ako si nas stat vie ocenit matky na md...:-( :-( :-(
| This discussion has been closed. |