Vyjadrenie solidarity Slovenska s Izraelom
Pre vieru v Boha,Syna Ježiša Krista a Ducha Svateho a žehnam vyvolenemu narodu Bohom,ktorý tak miloval svet,že obetoval a poslal na kríž svojeho jednorodeneho syna a krv Baranka obmyla naše,moje hriechy a vykupil nas z hriechu na večnu slavu od vekou na veky Amen, Haleluja a nik nema pravo prenasledovať narod pre svoju vieru a vyznanie! A M E N
Peter
Potrebujem mier. Milujem ľudí. Bridí sa mi každé násilie. Podpísať bola moja morálna povinnosť ...
Som proti násiliu v Jeruzaleme, kde tečie nevinná krv. Žehnám Jeruzalemu pokoj na jeho hradbách a námestiach.
Súhlasím s jej obsahom
Vyjadrujem solidaritu s Palestínskym národom , na ktorých pácha tzv. štát Izrael genocídu , prenasleduje a zabíja nevinné deti a civilistov , len preto , že sú Palestínčania .Protiprávne okupuje Golanské výšiny a Palestínske územia!
Pácha vojnové zločiny , zločiny proti rase , národnosti a náboženskej slobode!
Na nevinných deťoch , starých ľuďoch , ženách a iných civilistoch uplatňuje svoje nenávistné , satanské násilie , blokádou územia zo snahou vyhladovať , neprístupnosťou lekárskej starostlivosti , doslova ich vyvraždiť !
Všetky tie zverstvá čo nacisti páchali na Židoch , teraz Židia páchajú na Palestínčanoch!
S L O B O D U , S A M O S T A T N O S Ť , M I E R P A L E S T Í N E !
Re:
| This discussion has been closed. |