STOP DISKRIMINÁCIE CHUDOBNÝCH! ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odpoveď na č. 63 príspevok
#76: lipp - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odpoveď na č. 63 príspevok
Ake nečistú úmysli už môžem mať v diskusii k Petícii, ktorá aj tak upadne do stratena?
Ak by som bol od začiatku vedel, že ste to vy, nečetný a manipulujúci chlap, ktorého poznám z médii a článkov, tak sa s vami nepustím vôbec do diskusie. To je za A)
A za B), vypíšte si slovné spojenia, ktorými ste ma už stihol vo svojich príspevkoch počastovať. Vy už presne viete viete kto som, aký som a aký mám záujem. Tak o čom ešte chcete diskutovať?
Z diskusie k Petícii neutekám, s vašimi kolegami si rád pohovorím.
Re: Re: Re: Re: Re: Odpoveď na č. 63 príspevok
#75: lipp - Re: Re: Re: Re: Odpoveď na č. 63 príspevok
Znova klamete:
1. odstavec: Nikde som nenapísal to, na čo reagujete v prvom odstavci. Odkiaľ ste to vydedukoval. Vyrobil ste si nepriateľa a teraz proti nemu bojujete.
"Najskôr musíte poznať svoj národ, svoje korene, svoju kultúru..." - Tak poto prečo zo seba robíte odborníka na mafiu v Somálsku a zravotnú problematiku v Afrike? (Viď Blog Peter Pipták)
2. "Veď to všetko platíme my z našich daní,..." - Vy deklarujete na internete, že nemáte žiaden príjem, lebo vám pri nákladoch na ambulanciu naň nezostane. Takže neplatíte ani dane. Takže klamete tu, alebo v nákladoch na nete.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odpoveď na č. 63 príspevok
#78: u.P. - Re: Re: Re: Re: Re: Odpoveď na č. 63 príspevok
Ďakujem za propagáciu môjho blogu
http://liptak.blog.sme.sk/
pán u.P a bez mena, je zaplatený a platený na podpichávanie, alebo sa tu prišiel odpustite odbaviť? Alebo jedno aj druhé?. Veď aký má, lepšie povedané nemá charakter, keď tu vypisuje a je anonym a neukáže svoju tvár. Nasadený, ako tí tzv utečenci a najskor aj dobre za tieto anonýmne dristy zaplatený, Však pán, či pani u.P. :) . Nenechajte sa ním unášať p.Lipták. Vôbec sa mu nevenujte. Ďakujeme za petíciu. Pokračujte
Tak vážení petičiari a diskutéri. Čo konkréntne ste cez víkend urobili pre našich chudobných?
100% s ňou súhlasím, ešte by som doplnila malý detail,
dala by som na výber adopcie nielen bezdomovca, ale i neprisposobivych obcanov, pripadne susedov pana Dobrovodskeho ,ci rodinu z romskych osad a aby ich integrovali, ked uz chcu integrovat emigrantov, tak nech najskor integruju tych domacich neprispôsobivych a ak sa to naucia a dokazu to, mozu vo svojej bohumilej praci pokracovat u seba doma a na svoje naklady.
Re:
nielen cez vikend, ale stále, a nie je to o tom, ze ja vam pomaham ja na to mam, je to o dostojnej pomoci, tak, ze sa oni nemusia citit ako zobraci, a tiez prijmem od nich pomoc , aby sa aj oni citili uzitocni a neboli mi zaviazani.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Idea multikulturalizmu už dostatočne preukázala svoju nerealizovateľnosť revolučnou cestou. Európa má stále problémy s tým, že sú v nej kultúrne hlboko etablované aj iné než západoeurópske kultúry - napríklad tie, ktoré vznikli na báze pravoslávia: Srbi, Rusi a Gréci. Alebo kultúra Rómov, s ktorou máme problematické skúsenosti na Slovensku už pol tisícročia. Nik nám nemôže účelovo vyčítať, že nie sme schopní prijať inú kultúru do svojho stredu: desať percent obyvateľov Slovenska je nositeľom tejto inej kultúry. Žiaľ, práve pre udržiavanie jej hodnôt a znakov nositelia tejto kultúry na Slovensku len nedôstojne prežívajú. Vie dnes niektorý politik povedať a zaručiť (?), že noví prisťahovalci sa budú správať inak (ľahostajne) ku svojím kultúrnym hodnotám a zvykom?
Preto som podpísal túto petíciu - aby sa politici mohli vo svojich odmietavých stanoviskách oprieť o názor občianskej verejnosti. Aby vedeli pre tieto stanoviská aj vecne argumentovať.
Re:
A že desiatky tisíc naších ľudí žije z daní iných v cudzine, to vám nevadí? Sme krajina, ktorá vyprodukuje niekokoľkonásobne viac "utečencov", než koľko by mala prijať. Takže ak sa každý začne starať iba o svojich, bude nás to stáť oveľa viac.
Pomáhať našim nikto nikomu nebránl a ani nebráni. Na to nie je potrebná petícia, ale osobná angažovanosť.
PACI SA MI HOVORCA MINISTRA VNUTRA, KED VELMI SPRAVNE A DIPLOMATICKY VYSVETLIL SVETU PRECO MOSLIMOV NECHCE SLOVENSKY KRESTANSKY LUD. LEBO TU NEMAME MESITY A NECITILI BY SA TU DOBRE, CO JE PRAVDA. VDAKA PANIMINISTER KALINAK AJ PAN HOVORCA MV SR. TAK NA TO TAM STE. OK! LEN TAK DALEJ. NEBOJTE SA!
Re:
Len aby to neviedlo k ich postaveniu z nejakého medzinárodneho fondu pomoci arabom žijúcim na Slovensku...
Re:
Jasné, veď vyhlasovateľom petície nejde o nič iné. Len sa stať správcami nejakej dotovanej nadácie. Veď oni si už peniaze rozdelia.
Ak chcete pomáhať, tak pomáhajte priamo ľuďom. Nenechávajte sa zneužívať podobnými nadaciami.
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odpoveď na č. 63 príspevok
#74: - Re: Re: Re: Re: Re: Odpoveď na č. 63 príspevok
Typický útek (z diskusie) človeka s nečistými úmyslami.