Podpora Martina Urminského v práve na spravodlivý súdny proces


Hosť

#76 Re:

2015-08-07 10:35

#62: sofia -  

 Súd asi vedel, prečo mu deti nepridelil. Vďaka Bohu za to.

A výživne si rovnako nevycical z prsta. A že nedovolil svedkov? Však ak to boli podobní experti ako predmetný pán, tak kto by počúval. A hlavne načo. Súd zaujímaju fakty a reči.


Hosť

#77 Re: Re:

2015-08-07 10:36

#63: - Re:  

 Ďakujem za názor, lebo už som si myslel, že svet sa zbláznil.

Štefan Petrucha

#78 Tento štát nie je právny, ale…

2015-08-07 12:40

Neviem, či si dá povedať, ale aspoň to skúsim: odštartoval som novú petíciu, aby prestal hladovať.


Hosť

#79 Re: Tento štát nie je právny, ale…

2015-08-07 14:52

#78: Štefan Petrucha - Tento štát nie je právny, ale… 

 On možná nehladuje, len posunul svoju ideu o další level a nepotrebuje už ani jesť. A ked ho prepustia, naučí to aj svoje deti.


Hosť

#80 smrt choremu systemu

2015-08-07 18:06

posloucham nenasilneho antiterorista cca 3/4 roku a slysel jsem pres 100 poradu...tento clovek jde na kostni dren a rika pravdu jaka je, musime ho zachranit...v dobe dnesni dekadence vzor hodny nasledovani


Hosť

#81

2015-08-07 18:58

Súhlasím s jeho vyhláseniami a som presvedčený, že bol odsúdený nespravodlivo. Všetkých, ktorý zmýšľame a konáme rovnako, ako on predsa odsúdiť a zatvoriť nemôžu.
Zmena Systému

#82 Re: Re: Re:

2015-08-08 07:28

#45: - Re: Re:  

 No ale právě to je Vaše chyba takto uvažovat. Lidé, kteří jsou obeznámeni plně s tímto matrixem a ví " že to ide aj bez peňazí, aj keď cesta je ťažká" by měli těm druhým ukazovat cestu i kdyby to měli opakovat 100x měsíčně. Ale ukazovat to na jasných příkladech, což je i tento příklad. Nikoliv na obecnostech, které se dají obmotat na cokoliv.

Uvedte prosím příklady jak lze dnes zabezpečit (a bavíme se jen o čistě materiálních věcech) rodinu v dnešním systému a v dnešních podmínkách aglomerací bez potřeby peněz a dále kolik lidí by to takto mohlo dělat aniž by došlo k tomu, že by se zhroutil současný systém resp. jeho fungování.


Hosť

#83

2015-08-12 16:45

PRETOZE ludia maju mat moznost slobodne sa rozhodnut o sposobe zivota, ktory budu viest,/ s peniazmi ci bez nich, sobaseni ci nie /, ako sa budu starat o svoje deti / ockovat ci neockovat /, ako ich budu ucit / doma ci v skole/ a vychovavat / v akej viere, ci ideologii / , pokial naplnaju hlavne atributy clovecenstva respektovat a byt respektovaný a v sulade s harmoniou vesmiru - ochrany planety, života a zdravia
jana

#84 Re: Re: Re: Re:

2015-08-12 16:53

#82: Zmena Systému - Re: Re: Re:  

 a vy chcete udrzovat tento paraziticky system???, ved o tom, to je ze sa tocime v kruhu a nevieme - nechceme ist z neho von, nahaname sa za svojim vlastnym chvostom a pritom sme osklbavaní , miesto dookola - po-krok - by sme mali vystupit z kruhu von a stupat po stupienkoch ČLOVEČENSTVA hore.

 

sme ako narkomani, co ziju v iluzii a nechcu si  priznat, ze maju problem a cim dlhsie nam to bude trvat, tym horsi bude detox

 

najhorsie je ze vsetko sa nabaluje ako snehova gula a to co nevyriesime my, nechame ako DESIVE dedicstvo nasim potomkom, vcitane  stavu planety, ktoru nechavame drancovat.

 

 


Hosť

#85

2015-08-13 14:26

viete, že my všetci sa Urminskému skladáme na výživu jeho troch detí !!!! ? !  ktoré teraz dostávajú to, čo im mal dať  cca 30,-€/mesačne  ICH OTEC a ten kto ich splodila a je za ne zodpovedný ? Teda Urminský!?

 

Síce Urminský tvrdil v nejakej relácii SV, že my sme zodpovední za to, že on zomrie /ak zomrie - čo v base nedovolia. odnesú ho do nemocnice, dajú výživu ..) o čom určite vedel. Koľko je ľudí, čo si žiaľ nedovolia mať ďalšie dieťa, lebo ho najskôr neuživia - myslia si to. Vidieť, že im chýba Boh. A viera v Boha. To podľa mna chýba i Urminskému. Skôr pôsobí so svojimi kamarátkami a kamarátmi,  exibicionisticky. vedel keď vstpil do rádia SV, že ho budú naháňať za neplatenie vzživovacej povinnosti voči vlastným deťom a a skôr vyzerá ako dohodnutý s nejakými paničkami, akby urobil okolo sbea a ona tiež hluk a upútal pozornosť na seba. prečo mu tá solventná panička nezaplatí zo svoho polaneckého platu aspoň niekoľko mesiacov výživné na deti? Ale sa pri ňom zviditeľnuje, keď už s ňou vraj vlastní nerátajú?

 


Hosť

#86

2015-09-05 11:00

Pretože Maťo nie je "sraľo" , ako my ostatní. ...

Hosť

#87

2015-10-09 20:40

Katarína Uhrinová - přítelkyně Martina Urminského - moderátora Slobodného vysielača odstranila veřejné komentáře (důkazní prostředky) na fb ve věci neoprávněně uvězněného Martina Urminského ve vězeňské nemocnici v Trenčíně. Na své zdi fb jí bylo napsáno Občanským tribunálem, že je smutné, že nepodala veřejnosti oficiálně zprávu o ukončení hladovky svého přítele, neinformovala veřejnost o jeho zdravotním stavu, její celková komunikace byla nedostatečná a znemožňovala fyzickou oficiální návštěvu postiženého zajatce Martina Urminského. Katarína Uhrinová podotkla ve veřejném komentáři na fb, že to je jen jejich věc. Martin Urminský ovšem od počátku prezentoval celou svoji kauzu jako kauzu celospolečenskou záležitost a vybízel ve svém posledním vysílání na SV rádiu lidi k odporu proti současnému režimu...Doposud nemáme zprávu od Martina Urminského o jeho zdravotním stavu a neznáme důvod ukončení jeho hladovky.https://www.facebook.com/groups/povstalci/?fref=ts