Petícia na zvysenie rodicovského prispevku pre rodicov
Re: Re:
To nieje o lutosti.... To je o principe... Ja som tiež na RP a tiež pracujem a ide to... Len matky co su doma a nemajú kam dat deti a ked zaplatia energie a najom tak im nezostane nic... Je to peticia pre tych co su za... Nie pre tych co im to staci... Stat nas okrada a este aj nase deti...treba trosku otvorit oci a poobzerat sa okolo seba a potom pisat...
Re:
Ty uz musis byt aky magor. Asi si nikdy nepocitil co je to laska a asi preto ani nemas deti. Vies si prrdstavit co stoji vychova dietata? A ked si taky mudrlant co ty sam nemas zasluhu aby sa obnovili jasle?? Spadne ti raz hrebienok karma je zdarma a ty pocitis co je tl zit z 203e. Tie decka ako to ty vravis ti raz budu robit na tvoj dochodok. Bud to nemas v hlave kompletne alebo si jeden z tych prizivnikov co sedia doma a maju peniaze za nic.. Takemu by som ani deti nepriala....
Re:
plne súhlasím a je smutne že niekto porovnava dieťa s autom ... Alebo tu niekto píše ze zena na MD si nesluzi väčšie peniaze ... Uvedomte si že 203€ a niečo je dosť malo aby sme dali deťom co potrebuju a na ukor toho že pojdeme do práce aby sme im dopriali co potrebuju nebudeme snimi co snich vyrastie ked ich bude vychovavat cudzia osobami? ... A to čo zarobime dame aj tak opatrovatelke tak načo mam ist do práce? Také blbe dristy si nehajte pre seba a uvedomte si že vychovávame človiečika ktorý bude robiť na lenivé rite co sedia v parlamente
Re: Re: sprosty KOKOT na ktoreho jeho MATER urcite nemala cas a preto zneho vyrastol takyto UBOZIAK.
tak toto je TOP....:-) na Vás pane ,,mater ,, ako ste to nayvali, určite tiež nemala čas, keďže sa tu vyjadrujete ako úplný vagabund:-) a myslím, že aj úbožiak
Re: Re:
ty blbček netrep somariny a neklam, ty si v živote na materskej nebol
Tak to je uz vrchol, takato peticia...mamicky na rodicovskej dovolenke, zobudte sa...zistite si ako to chodi vo svete... Dakujte Bohu, ze ste na Slovensku a ze dostavate tolko penazi a ze mozte s dietatom byt doma do 3 rokov! ... Toto moze tu pridat len niekto, co sa rad stazuje, rype do vseykeho a nevidi si dalej od nosa a najviac co videl bol roh jeho domu... Preberte sa!!!
| This discussion has been closed. |
Re:
#13: -
si robite srandu, ze??? ze pracujues tolko .... Tak ja poviem som na RD ako muz so synom od jeho 1 roku a 2 mesiacov(+ vykryal som 2 mesiace este predtym, kedze moja raca to umoznuje), a je to uplna pohodicka neviem co sa zeny a matky stazuju, este si odkrutim za plnu sumu par tyzdnov a hajde do roboty aj ja. Len sa pekne matky lutujte ...